Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol a francban ismerkednek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol a francban ismerkednek meg a mai emberek?

Figyelt kérdés
Sehol nem találok párt, a legutolsó ismerkedési szándékom egy közösségi oldalon volt és az is nagyon rosszul sikerült, cigány és gyagyás beszólogató bunkóval van tele a net. Munkahelyen semmi, szórakozóhelyen semmi, buszon semmi. Akkor hol ismerkednek meg egymással? Ötlet? Mindent kipróbáltam és semmi. Az utolsó esetben művészi munkámat mutattam be, erre egy faragatlan trágár mocskolódást hordott össze rólam, hogy megkefélne rajta és nem is tudok olyat csinálni, amit kiraktam (egy hímzett terítőről volt szó és az is nagy mocskolódást váltott ki sokból).
2017. dec. 1. 13:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
nekem át kell mennem a másik városrészbe. ITt felém télleg csak prosztók vannak haha
2017. dec. 1. 13:37
 12/23 A kérdező kommentje:
Város rész? Komolyan tanulmányaim alatt fél országot bejártam majd a munkahelyekkel is vagy három helyen megfordultam és mikor sikerült volna valami a bunkó főnök tett róla, hogy ne lehessen.
2017. dec. 1. 13:41
 13/23 anonim ***** válasza:
30%
Pl.itt.
2017. dec. 1. 13:45
 14/23 anonim ***** válasza:
11%

kérdező te miről beszélsz pontosan? Mondom városrész, érted? Nem munkahely, hanem a futóművem beindításával lakhelyem (A városrész) elhagyása és egy másik városrész (B terület) felkeresése. Mint írtam, itt helyben nincsenek olyanok akikkel ismerkednék.

Lehet utálni, vagy nem hasznosnak ítélni, de ez az igazság.

2017. dec. 1. 13:48
 15/23 anonim ***** válasza:
84%

Az ismerkedés sikeressége nem a helytől függ. Ha téged általánosságban antipatikusnak ítélnek, akkor szinte mindegy, hogy hol ismerkedsz.

A másik végleg meg, hogy aki nagyon vonzó, az bárhol tud ismerkedni.

2017. dec. 1. 13:49
 16/23 anonim ***** válasza:
45%
Ha ilyen sok helyen megfordultál, mégsem kellesz senkinek, valszeg csak egy kupac szar vagy.
2017. dec. 1. 14:04
 17/23 anonim ***** válasza:
16%
Te is úgy ismerkedsz, hogy "majd a férfi kezdeményez, nem a nő dolga"?
2017. dec. 1. 14:12
 18/23 anonim ***** válasza:

Jó körökben kell mozogni. Engem minden páromnak eddig egy-egy közös ismerős mutatott be, többnyire valamilyen rendezvényen vagy kisebb összejövetelen. Így van referenciád is, mert azért egy jó barát elmondja, ha nem érdemes bele sem vágnod a kapcsolatba, meg azt is, hogyha nagyon jó parti az illető, és érdemes vele próbálkozni. De úgy alapból, a normális emberek vonzzák egymást, tényleg igaz a "madarat tolláról.." mondás.

Szóval annyi, hogy szerezz barátokat, ismerősöket akikkel egyezik az értékrended.

2017. dec. 1. 15:11
 19/23 A kérdező kommentje:
Jó körökben :D Diplomás ápoló és biológus vagyok, így minden nap olyanokkal dolgozok és találkozok, akik egy kategóriásak velem (orvos, kolléga, műszaki részlegesek, mosodások, műtősfiúk). Mellesleg nem vagyok egy nagy kupac sz@rsz pardon. Most váltottam életmódot ledobtam vagy 10 kilót (57 vagyok jelenleg) és nem vagyok egy bálna, amire a kanok mennek, mint sz@rra a legyek :D
2017. dec. 1. 15:23
 20/23 A kérdező kommentje:
Mellesleg bocs a trágárságért, de sok hasonló nemű konstrukcióval ellentétben nem csak a f..zveréshez értek, hanem otthon vagyok a barkácsolásban, konyha munkálatokban perfekt vagyok, felújításban és a házkörül szintén, festészetben se vagyok az utolsó helyen sőt még egyéb kézimunkák is mennek a hímzésen kívül (simán megcsinálok egy rongyszőnyeget, vagy antik képeket felújítok,vagy bútort, ami akad), sőt még a bicikliszerelés is megy! Mellesleg a kertben is otthon mozgok egy szóval mindent tudok, amit egy embernek kell tudnia, hogy megélhessen, nem vagyok kitartott s..rkupac, mint némelyik műkörmös festett tupíros liba.
2017. dec. 1. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!