Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreztethetném a barátnőmmel, hogy csak körülötte forognak a gondolataim, nagyon fontos nekem, és szeretem?
Bonyolítja a dolgot, hogy kollégák vagyunk, és titkolóznunk kell még egy pár hónapig. Odabent nem nagyon lehet semmit sem csinálni, és ez nekem nagyon rossz. Szeretném neki sokszor megmutatni az érzéseimet, de egyrészt keveset tudunk kettesben lenni, néha van fél percünk kettesben, vagy jó esetben 1-2 perc, mások előtt meg sajnos titkolnunk kell.
Szeretnék ötleteket gyűjteni arra, hogy hogyan éreztethetném vele a körülmények ellenére, hogy csak rá tudok gondolni, és oda vagyok érte.
Egyrészt ahogy az első írta..
Másrészt miért is kell titkolózni?
Azért kell titkolózni, mert csak hátrány érné miatta, ha kiderülne. Ő már nagyon régóta ott dolgozik, és nem lenne jó tönkretenni a tekintélyét, amit ott kivívott. Az én szerződésem határozott idejű, és megyek tovább, ha ezt a projektet lezavartuk. De ő marad, és nem tenne jót a pozíciójának, ha kiderülne, hogy onnan választott párt magának, ráadásul valakit, aki lényegében a beosztottja, még ha átmenetileg is.
Tulajdonképpen senkinek nem lenne kellemes, ha pusmognának rólunk, nekem sem, de neki aztán tényleg nem.
De ez nem túl lényeges a kérdésem szempontjából.
Úgy tudod a leggyorsabban és legbiztosabban elveszíteni, ha azt éreztetted vele, hogy csak körülötte forognak a gondolataid.
A munkahelyen vele ne is akarj semmit se csinálni. Majd munka után.
Ha ennyire ráakaszkodsz akkor csak azt éred el, hogy kiábránduljon és meneküljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!