Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megsértődött, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megsértődött, hogy bulizni voltam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátom mindig hív, napi 6x-7x(nem én kérem, ragaszkodik ahhoz, hogy beszéljünk). A lényeg, hogy mondtam neki, hogy este, óra után(7-kor vfélévente egyszer, ha elmegyek). Erre onnantól kezdve rideg lett velem, kérdeztem az a baj-e, hogy elmegyek, de rámförmedt, hogy semmi baja. 22-kor felhívott, hogy megy aludni(holott sose alszik akkor). Haza értem éjfélre, és látom, hogy 23:30-ig facebookozott, de rám sem írt, hogy haza értem-e, vagy, hogy jól vagyok-e, vagy, hogy mi van velem.

Jogosan esik rosszul? Régen is eljátszottuk már ezt, hogy ha bulizni mentem nem szólt hozzám meg nem foglalkozott velem napokig. Na de könyörgöm, félévente egyszer megyek el.

2017. nov. 24. 00:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha ez már régi probléma, miért vagy még mindig vele?
2017. nov. 24. 11:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Totál gyerekes dolog ez tőle, amúgy a napi 6 hívása mellett is megcsalhatnád - pedig gondolom ellenőrzésből hív annyit
2017. nov. 24. 12:01
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Mit tegyél? Pippantsd le, azzal kiengeszteled.
2017. nov. 24. 13:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas a viselkedése.

Hagyd ott és keress egy felnőtt férfit ha már felnőtt kapcsolatot akarsz.

2017. nov. 24. 13:50
 15/15 anonim válasza:

Ez a birtoklásról szól, és csak rosszabb lesz. Szerintem ez a 6-7 hívás is durva, persze te tudod, neked van-e rá igényed. Engem fullasztana.

Gondold végig neked szükséged van-e egy ilyen önző, gyerekes emberre.

2017. nov. 24. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!