Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megsértődött, hogy bulizni voltam. Mit tegyek?
A barátom mindig hív, napi 6x-7x(nem én kérem, ragaszkodik ahhoz, hogy beszéljünk). A lényeg, hogy mondtam neki, hogy este, óra után(7-kor vfélévente egyszer, ha elmegyek). Erre onnantól kezdve rideg lett velem, kérdeztem az a baj-e, hogy elmegyek, de rámförmedt, hogy semmi baja. 22-kor felhívott, hogy megy aludni(holott sose alszik akkor). Haza értem éjfélre, és látom, hogy 23:30-ig facebookozott, de rám sem írt, hogy haza értem-e, vagy, hogy jól vagyok-e, vagy, hogy mi van velem.
Jogosan esik rosszul? Régen is eljátszottuk már ezt, hogy ha bulizni mentem nem szólt hozzám meg nem foglalkozott velem napokig. Na de könyörgöm, félévente egyszer megyek el.
Szánalmas a viselkedése.
Hagyd ott és keress egy felnőtt férfit ha már felnőtt kapcsolatot akarsz.
Ez a birtoklásról szól, és csak rosszabb lesz. Szerintem ez a 6-7 hívás is durva, persze te tudod, neked van-e rá igényed. Engem fullasztana.
Gondold végig neked szükséged van-e egy ilyen önző, gyerekes emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!