Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne kezelni ezt a problémát? Egyáltalán lehet?
Régen én is dolgoztam sokat, hanyagoltam el a családom emiatt.
A pénz miatt csináltam , svájci frank hitel, tovább nem kell mondanom azt hiszem....
Azt hittem az fontosabb mint a család érzelmi biztonsága.
Utólag visszagondolva bár csak kevesebbet dolgoztam volna, és többet lettem volna együtt a családommal. A pénz akármennyi is van, az mindig elmegy...
Sajnállak mert tudom hogy ez nehéz helyzet. Ugyanakkor azt nem hinném hogy ő szívesen dolgozik reggeltől estig. Munkahelyén kellene megbeszélni hogy így nincs privát élete, nem tud ennyit dolgozni. Ha pedig ők nem partnerek ebben, akkor új munkahelyet nézni. Akár olyat ami nem a szakmája.... Tuti nem fog neki tettszeni ez az ötlet, viszont ha emiatt elhagyod, később szerintem meg fogja bánni. A pénz nem minden, az emberi kapcsolatok a minden...
Családi vállalkozás és ezért veszi ennyire komolyan.
Egyébként a kedves válaszolónak válaszolva kismilliószor beszéltem vele erről de nem tud mit kezdeni vele mert nem tud ezen változtatni. Nem fogja otthagyni ezt a munkahelyét akármennyire jo lene.
És igen. A minőségi beszélgetést hiányolom mert abból semmi sincs
Azért szegezd neki konkrétan a kérdést hogy a kapcsolatotok vagy a munka?
Tudatosodjon is benne hogy te komolyan otthagynád ha nem változtat!
Nálunk is volt hasonló, a kedves exem reggel 8-tól este 9-ig dolgozott.
Oké, én is melózteam 2-3-ig, aztn meg elfoglaltam magam.
DE! Hétvégén aludt, vagy a haverokkal találkozott/tunk, vagy anyjáékhoz mentünk 2-3 napra.
Gyakorlatilag SEMMI időt nem töltöttünk kettesben és mikor mondtam neki, csak vállat vont.
Még 2-3 hónapig szenvedtem mellette, aztán végül szakítás.
Tudod, aki akarja, meg tudja oldani, a többi kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!