Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyi időbe telt mire kimondtátok h együtt vagytok?
Nálunk egy hét volt, valaki rákérdezett a barátomnál, hogy együtt vagyunk-e, ezt elmesélte nekem, mire kérdeztem, és mit válaszoltál? Mondta, hogy igen, együtt vagyunk, mert hát együtt vagyunk:-)) És mondta, hogy az első csóktól számolja, tehát egy hetes vagyunk pont (illetve voltunk amikor ez történt).
Kicsit hosszú lett, de remélem nem túl zavaros:-)))
utolsó vagyok:
az első csók előtt pedig kétszer taliztunk, amikor nem volt semmi még, de régebben ismerem őt, ha ez még érdekes lehet:-)
Mi csak interneten beszéltünk előtte 3-4 hétig. Az első találkozástól számoljuk, hogy együtt vagyunk. Valószínűleg az miatt, hogy nálunk is akkor volt az első csók. Az szerintem sokat számít.
20L
Megismertem első nap - kiderült hogy 7 éve ismerem és hogy bejövünk nagyon egymásnak, közös a baráti társaság is
második nap beszélgetés szintén, harmadik nap hazamentem. találkoztunk - pontban éjfélkor ( nem így akartuk, így jött ) a Teli hold alatt első csók, és utána beszélgettünk, mondani se kellett mert tudtuk hogy egy pár vagyunk, összetartozunk :)
22F (ő 21L)
hát mi melóba ismertük meg egymást, aztán kiderült h egy suliba járunk. akkor barátkoztunk, együtt jártunk suliba, vásárolni és egyszer 2 barátjával lent volt tőserdőbe és én is azon a hétvégén aztán ott találkoztunk ő ittasan kétszer megkérdezte h járok-e vele én meg mondtam neki h ezt majd megbeszéljük még. aztán összejöttünk mikor vadasparkba voltunk. kb..... az első csók(vagyis tőserdei találkozásunk) után 3 nappal jöttünk össze, és már 1,5 hónapja barátkozunk, összeszoktunk. már 2 éve együtt vagyunk.
19/L*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!