Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem tudja megadni azt, amit én szeretnék. Valami mindig hiányzik. Mit kell tenni ilyenkor?
2 év alatt rengeteget lehet változni, én érettebb lettem, de úgy érzem ő nem ért meg velem, ugyanolyan gyermeklelkű és kisfiús, éretlen...én már szeretném ha nőként kezelne, de mellette egy kislánynak érzem magam vagy anyukának hiszen még a vonatot is nekem kell megnézni neki, ha megy valahova, mert ő nem tudja...
Ezenkívül szörnyen zavar, hogy nincs semmi célja, nem ambiciózus, én pedig az vagyok, és úgy érzem visszatart és azt gondolnám az az ideális kapcsolat, amikor egymást is húzzuk felfelé és nem vissza...nem szeretem, hogy nincs semmi célja az életben és közös hobbink sincs...én utazgatni szeretek, ő meg kondizni, ezt fordítva egyikünk sem...
Ezen lehet segíteni?
Félek, hogy én nem tehetem őt céltudatosabbá, ez nem rajtam múlik és az éretlenségen is talán az idő segíthet, de ha megnézem a bátyját, ő már 24 éves és tök éretlen és gyerekes, csak az ő barátnőjének ez megfelel, de nekem nem:(
Egyébként a barátom egyidős velem, most tölti decemberben a 20-at
Mit kellene tennem? Régen ezek nem zavartak, de változunk és növünk fel...de nagyon szeretem és nagyon sírnék, ha ennek vége, szeretnék valahogy ezen javítani
Tapasztalatok, ötletek?
Érdemes lenne ezeket neki is elmondani ha még nem tetted volna, hátha feltűnik neki, hogy mi a helyzet.
Egyébként sajnos ez megesik, hogy a kezdeti lelkesedés után egyszerűen ráunsz a másikra, ilyenkor kell olyanokat mérlegelni hogy kompromisszumok, közös célok stb. Ha menthetetlen, akkor viszont ne húzzátok egymás idejét.
Valaki teledumálta a fejed. Neked van hova fejlődni még, te sem vagy még 100%-ban felnőtt.
A fiam 18 évesen még gyerekesen viselkedett, Most 22 és teljesen férfimód reagál mindenre. A barátod is 1-2 éb és férfi lesz nem fiú.
Köszönöm annak, aki értelmesen hozzá tudott szólni a témához...
Utolsó..tudod, ne magadból indulj ki, van néha az embernek olyan megmagyarázhatatlan érzése, hogy szerelem :) lehet neked ez ismeretlen, nem tudom megmagyarázni miért szeretem, de szeretem és szeretnék küzdeni ezért a kapcsolatért...
Egyébként én azt gondolom, hogy már alkalmazkodásnak minősül, hogy mindenféle programmal próbálkozom..
Szerintem téged minősít, hogy láttatlanban ítélsz meg embereket 10 mondat után, gratulálok :)
A többieknek köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!