Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek miért jobb otthon mint nálam? Egyedül lakom.23/f,22/l
Figyelt kérdés
2017. nov. 17. 22:55
11/13 A kérdező kommentje:
Hát ha nem nálam vagyunk akkor látom rajta hogy otthon jobban érzi magát
2017. nov. 18. 15:26
12/13 anonim válasza:
Ne idegeskedj ezen, régebben én is jobban éreztem magam itthon, mint a páromnál. Ez azért volt így, mert még nem álltam készen az elköteleződésre, ő viszont nagyon ragaszkodott hozzám és amikor nála voltam, szinte el se akart engedni.
Azóta viszont már készen állok és örülök ha elmehetek itthonról, nemsokára össze is költözünk.
Szóval adj neki időt, ne tapadj rá.
Lehet hogy magányos fajta, szeret egyedül lenni. Adj neki teret és hidd el, egy idő után jobban fogja szeretni azt hogy veled van!
13/13 anonim válasza:
Az én volt párom a szüleinél lakott, és mindig nekem kellett hozzá járnom, és ott is aludnom nála. Az első fél évben még járkáltunk ide-oda, és eljött elém, de a végén már csak a "sültgalamb a szájába repült".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!