Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen h megint járjunk?
Figyelt kérdés
Pár napig jártunk de vége lett mert nagyon messze vagyunk egymástól és azóta kavart egy másik csajjall de csak egy estés volt.. de két hetente szoktam menni és akkor a szombat esti bulin mindig látjuk egymást meg most egész nyáron is ott leszek .. Na szóval azt csináljam h odamegyek köszönök neki aztán úgy csinálom mintha már nem érdekelne és talán leszek mással is ha látom h tényleg nem érdeklem?
Elvégre mégsem nyomulhatok mert csak idegesíteni fogja.. szerintetek jó lesz ha azt csinálom? :P
2010. máj. 31. 19:58
1/8 anonim válasza:
Azta mindenit...hány éves vagy? 10?
2/8 anonim válasza:
ide is..bikicsunáj...
nöjj fel drágám..
3/8 anonim válasza:
Menj oda, köszönj neki, beszélj vele. Ne csináld azt, mint a 10 évesek...
4/8 A kérdező kommentje:
:DDD 15 te se.fej
2010. máj. 31. 20:04
5/8 A kérdező kommentje:
de amugy az ucsónak köszi
2010. máj. 31. 20:06
6/8 anonim válasza:
öltözz be medvedisznóembernek és mindjárt felfigyel rád
7/8 anonim válasza:
Menj oda hozzá és beszélj vele:)
Remélem segítettem :)
Sok sikert:D
8/8 anonim válasza:
nem értem az ilyen fiatalokat... eggyik este ezzel, másik este azzal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!