Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolat kezdete?
Figyelt kérdés
sziasztok.nem messze tőlem lakik egy nagyon gyönyörű lány.múltkor kint voltunk egész délután.hülyéskedtünk,beszélgettünk.nagyon jól éreztem magam,és ezt észrevettem rajta is hogy neki is tetszett.
és nemtudom,de valahogy éreztem hogy meg akart csókolni.pedig nem a lánynak kéne,hanem a fiúnak.
és tudom hogy tetszem neki,ő meg tudja hogy tetszik nekem.(nemvagyok egoista)
én 14/F
ő 13/L
de van barátja.:(
és nekem meg nagyon tetszik.minden reggel amikor meglát,integet,és mosolyog.
ez mi lehet?léci értelmes,segítő válaszokat.köszönöm.
2010. máj. 31. 16:33
1/10 anonim válasza:
biztosan nagyon tetszel neki, és járna is veled, csak ha ott a barátja, ez így egy kicsit más. Beszélj vele erről, kérdezd meg, hogy hogy érez irántad, és tisztázzátok. Ne menj úgy bele semmibe, hogy ott a pasija! ha oda van érted és nagyon akar, akkor dobja a pasit!
2/10 A kérdező kommentje:
de egy gáz van.azt mondta nekem hogy a barátját szereti nagyon.ja és a fiú kigyúrt állat..és nagyon féltékeny típus.
2010. máj. 31. 16:36
3/10 anonim válasza:
13 éves kislánynak kigyúrt állat pasija van? Akkor most vagy egy kis fing, ha a korosztálya, vagy egy 26 éves pedofil.
4/10 A kérdező kommentje:
azt mondta hogy durva a gyerek..szerintem egy rossz szó,és végem.
2010. máj. 31. 16:42
5/10 anonim válasza:
ideje elkezdeni súlyzózni gyerek!
a fajfenntartás csak az erős hímek privilégiuma!
6/10 A kérdező kommentje:
az emberet nem az izmai teszik kedvessé,és szeretetreméltóvá..szerintem..
2010. máj. 31. 18:41
7/10 A kérdező kommentje:
embert.*
bocsi.xd
2010. máj. 31. 18:41
8/10 anonim válasza:
sztem akkor pont azért vonzódik hozzád, mert te érzékeny, és lelkiismeretes vagy, meg normális, nem úgy mint az izomagyú kakasa. és akkor nem is meri elhagyni a csajszi? fél a csávótól? az izomagyuakat nagyon csúnyán le lehet oltani érzelmileg, ők ilyen téren gyengék... de hány éves ez az izomagyú kanegér?
9/10 A kérdező kommentje:
16.
kanegér.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2010. máj. 31. 19:24
10/10 A kérdező kommentje:
de nemtudom.ezeken a mai lányokon már alig lehet eligazodni.=/
tisztelet a kivételnek.
2010. máj. 31. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!