Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van 1 srác akivel már egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 srác akivel már egy ideje lefekszünk, de mások előtt úgy visekedünk mint két idegen. Mert ő így akarja! Csak kihasznál?

Figyelt kérdés
2008. okt. 23. 13:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek egy pasit, aki szintén ezt csinálja egy (vagy két? már nem is tudom...) lánnyal. Kédeztem tőle, hogy miért nem járnak együtt, ha egyikőjüknek sincs párja, meg jól el is vannak kettesben. Tetszik neki a lány, ezért van a szex. De azt mondta, hogy a lányban nem fogja meg semmi. Hiányzik az a bizonyos szikra, így hát nem akarja barátnőként maga mellett.

Én úgy gondolom, hogy veletek is ez lehet a helyzet. Te viszont többre vágysz, úgyhogy jobb lenne, ha lezárnád ezt az ügyet, mert minnél tovább húzod, annál erősebb lesz a kötődés (a te részedről) és egyre nehezebb lesz az elválás.

Keress egy rendes pasit, aki viszonozza az érzéseidet, mert szerintem tuti nem ő a te párod!

2008. okt. 24. 13:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdés feltevője!

Szeretnék Neked privit írni!

Milyen címen tehetném meg?

2008. okt. 26. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!