Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
R-ibi lennék, ha egy nős férfivel szexelek és élvezem?
Amikor látom a pasi feleségét növeli az egómat, hogy velem szexel, feszesebb a testem és kívánatosabb vagyok mint ő.
A férje engem akar, lesi minden kívánságomat, úgy kényeztet ahogy nekem jólesik.
Ritkán gondolok ebbe bele, mert tudom nagyon nem szép dolog, viszont felizgat.
Ideje lenne lebeszélnem magam a pasiról és ezekről az undorító érzésekről? 25N
Kapsz érte pénzt? Ha igen: ku.rva vagy. Ha nem: ostoba ku.rva vagy.
Van még kérdés?
Semmit nem kapok érte, nem azért csinálom, hanem azért mert tetszik, hogy kellek neki.
Nem fog a földhöz vágni, ha ez valamikor megváltozik, nem vagyok a pasiba szerelmes. Mindketten tudjuk, hogy mi az egész tétje.
Magyarázhatnám úgy is ezt a dolgot úgy is, hogy régebben nem néztek ki belőlem semmit. Szürke kis semmilyen lány voltam, még a csúnyább pasik sem néztek rám.
Most pedig lehet el se hinnék, hogy egy olyan jóképű férfivel szexelek, amilyenek ők sosem lesznek.
Kölcsönösen használjuk egymást, ezért nem zavar, hogy csak egy meleg puncinak néz.
Én meg őt egy kemény faroknak.
Még ha szerelmes is lenne belém, lebeszélném róla, hogy elhagyja a feleségét. Miattam ne tegye, de amúgy sem fogja, szóval nem mondtál újat. :)
Itt az a baj kérdező mindenki erkölcscsősz egyrészt ha pasik akkor irigyek,hogy nekik nő nem igen jut,mert nincsenek meg hozzá a feltételeik.
Ha boldog a feleségével és szereti akkor tényleg gáz,de ha csak a papír tartja őket össze akkor ne legyen lelkiismeret fordalásod.
Én nem vagyok arra büszke, hogy r-ibanckodok, sőt igazából nem vagyok büszke semmire. Erre meg pláne nem, csak önbizalmat merítek saját magam számára, amit magamban tartok.
Ez miért olyan nagy probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!