Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ritkán van szex?
Sziasztok! A párommal 7 éve vagyunk együtt, van egy kisfiúnk is. Nem vagyok szupermodell, nem tökéletes a testem, de nem lehet ez a gond, hiszen pozitív visszajelzéseket kapok, bepróbálkoznak más férfiak. A párom vmiért mégse akar szexelni. Azt mondja nincs velem baja és amikor szexelünk úgy érzem nagyon oda van értem, de nekem kevés. Általában 2 hetente egyszer van, de volt már, hogy egy hónapig se volt. Van, hogy elutasít, és nagyon megalázónak érzem, önbizalmamat kinyírta teljesen.
Nem nézem ki belőle, hogy megcsalna, arra utaló jeleket sem ad, de azok akiknek ezt elmeséltem egyértelműnek tartanak egy másik nőt. Létezik, hogy neki ennyi elég és nem csal meg? Leginkább férfiak válaszát várom, hogy ők hogy vannak ezzel, van e itt olyan férfi akinek valóban elég ritkán a szex? Köszönöm!
Ha minden oké a kapcsolatban, meg veled is, akkor nincs az az Isten, hogy egy férfi ne törekedne arra, hogy megfektessen szerintem. Nem feltétlen az van, hogy megcsal, lehet lelki ok is. Kérdezz rá, nyomasztja-e valami. Nem ezzel kapcsolatban, csak úgy általánosságban. Hátha az a baj.
31/f
Gyakoroljátok érzelmeiteket.
Ennyi felesleges adatot basszus...
Lehet, hogy valami elvonja a figyelmét. Munka, hobbi, közösségi oldalak, alkohol, drog, betegség, depresszió, barát, barátnő.
Amióta devizahitelem van nekem is csökkent az érdeklődésem a szex iránt, a túlélésre játszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!