Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyot csalódtam a páromban, de nem tudom jó ötlet-e elhagyni. Ti mit tennétek?
7 éves a kapcsolatunk, van már gyerekünk is és szeretjük egymást. Én őt nagyon és érzem, hogy ő is engem, ennyire nem tudná megjátszani magát, nem hiszem hogy megcsalna, de nagyon megbántott most.
Facen voltam és bejött a
párom 2. Profilja ( amiröl
nem tudtam és elvileg a
másikat sem hasznalj. Azt mondta) és ezen szinte az összes ismerőse félpucér
csaj, a követései is hasonlo
jellegüek es a kedvence is
egy ilyen csaj. Felhivtam, azt mondta nem tudja kik azok, bejelölték és csak visszaigazolt, de elmondta most is imàd ne aggodjak. Ok de a követést pl. Ő jelölte be. És ezt ugye mindenki látja, még meg is aláz, de a gyerekéről pl egy kép nincs. Nagyon magam alatt vagyok, nem tudom hogyan tovább, nálam ez egy kapcsolatba nem fér bele. De viszont most akar feleségül venni és tudom hogy szeret ìgy feladni sem olyan könnyű... Ti mit tennétek, irjatok légyszi annyira egyedül érzem magam. Átverve, megalázva, hülyének nézve... :(
Beszélgettünk sokat erről és a kapcsolatunkról is. Azt mondta tényleg nincs ebben semmi ő mindenkinek visszaigazol az ismerősnek ajánlásokra is, a lájkolást meg követést meg azt se tudja mi az ( 1 hónapja van érintős telefonja, eddig nem is netezett) úgyhogy arra lehet úgy ment rá észre se vette. Hát nem tudom....
De a telefont odaadta nekem, már nem akarja használni se hogy ne legyen belőle baj.
Amúgy azt mondta engem akarna így látni nem ezeket a nőket de engem nem tud mert dugdosom a cicimet és ő ezért akarja megcsináltatni mert szerinte akkor már nem takargatnám előtte.
annyira úgy tűnik tényleg engem akar de lehet tényleg valaki ennyire béna???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!