Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg harcoljak érte?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk egyutt a mennyasszonyommal, karácsonykor volt az eljegyzésünk sajnos én elkövettem egy hibát...megcsaltam igaz kibékültünk...de elhanyagoltam nem törődtem vele és most neki is van egy fiù akivel elég jòl elvan...azt mondja hogy engem szeret csak fáj neki hogy elhanyagoltam és hogy nem becsültem meg...el nem enged nem akar szakìtani velem...én sem akarok!!!! Most már belátom2017. nov. 9. 22:17
11/12 anonim válasza:
Jó idióta a csajod, már RÉG ki kellett volna rúgnia, mert kutyába sem veszed.
12/12 A kérdező kommentje:
Hát igen :( sajnálom nagyon hogy igy viselkedtem...nagyon magabiztos voltam hogy ugyse hagy el...
2017. nov. 10. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!