Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki hozzámegy egy csúnya,30 évvel idősebb, gazdag emberhez, annak lehet érzelmi motivációja is?
Üdv!
Lehet csürni csavarni a dolgot a kisugárzással meg az összes parsztvakitási sémát előlehet venni , de ha levetköztetjük a dolgot akkor bizony valamiféle előny lesz a hunyó. Egy másik gyakori kérdésbe feltettem a kérdést hogy a nők valóban nem egyenjogúak? Vagy már átestünk a ló túlóldalára. Szerintem napjainkban már akkora egyenjogúság dúl , hogy a férfiak komoly hátrányt szenvednek. Na mindegy. Aki kicsit is járatos a női logikában és természetben az tudja hogy minden nőnél létezik az a pénz. Persze hülyék lennének elismerni. Így elég nagy dirrel durral tiltakoznak. Hogy ugyan már ő nem olyan ő nem csinálna ilyet a világ összes pénzéért sem! Dehogynem!!!! Csak valaki mutassa meg nekik azt a pénzt és adja oda előre! Sajnos ilyen a természetük. A mézeskalácsház a holomiglan és az örökké csak a mesébe létezik. Az a vicc hogy bármelyik nő is írja hogy ő soha! Ezt azért nem tudhatjuk biztosan mert nem ismerjük , nemtudjuk mit csinált és mit fog csinálni a jövőbe. De mindenkinek a múltja egy kicsit előre is mutat. Mit értek ez alatt? Ha már nem az első párkapcsolatnál tart vagy nem az első szexuális kapcsolata akkor mi a biztosíték arra hogy az utolsó ? Remélem világos amit írtam! :) Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!