Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm hazudott. Mit tegyek?
Fél éve ismerkedtünk meg és jöttünk össze. Az első szex előtt beszéltünk arról,hogy ki mikor vesztette el,stb... Azt mondta nekem,hogy előttem egy barátja volt. Most elszólta magát, hogy kár volt annyi pasit kipróbálni,én mindenkit felülmúlok. Persze jó a dicséret,de néztem hogy mégis milyen mindenkit,csak egy volt neki előttem. Azt mondta,hogy ezt nem részletezi a kapcsolat elején,mert nem fontos. Kiderült,hogy én a tizenkettedik vagyok neki.és egyértelmű,hogy ezek között sok csak kaland volt. Ez rengeteg,nem? :/ 22 éves. Nekem csak két nőm volt előtte,de nem is vágyom többre. Ráadásul ha ebben hazudott,akkor lehet másban is fog.
26F
Nekem 18-23 éves koromig szintén 12 volt. Nem tartottam soknak, utána 23-33ig kettő volt, a volt férjem és a vőlegényem, akivel hamarosan összeházasodunk. Legalább kiéltem magam, így nem érzem bármiről lemaradtam.
A hazugság más kérdés. Lehet csak attól tartott így nem akarsz vele komoly kapcsolatot. Én biztos nem titkoltam volna.
Hol itt a hazugság? Azt monda egy barátja volt. Gondolom az az egy volt komoly kapcsolat, a többi meg kaland. Nem hiszem hogy sokan számítanák az egyszeri szexpartnereiket is a volt barát/barátnő kategóriába.
Egyébként meg olyan cuki, ahogy mindenki föl van itt háborodva, bezzeg más kérdéseknél a nagy pinavadászok nem győzik ecsetelni, hogy mit nem tudnak összehazudni, csak hogy muffhoz jussanak.
Jaj de nagyon sok igazmondó van itt!! Hát eddig összesen nem találkoztam ennyi olyan emberrel, aki elítéli, és ugye ezáltal nem is gyakorolja a hazudozást....gondolom.
Szerintem igaza volt abban a barátnődnek abban, hogy az elején még nem közölte, hány pasival feküdt össze. Mondjuk kár, hogy konkrét számot hazudott, és nem csak annyit mondott: "Ahh..nem sokkal."
Lehetett volna őszinte, ebben igazad van, csak annyi a baj, hogy ha az lett volna, lehet össze se jössz vele. :D
Szíve joga mindenkinek annyi emberrel lefeküdni, amennyivel jólesik neki. Nem csak a férfiaknak, a nőknek is ám!!
"Hiteles lenne a kérdés, ha itt a pasik nem állandóan hazugságra meg elhallgatásra buzdítanák egymást."
És a válaszok is sokkal hitelesebbek lennének, ha itt is a férfiak hazugságait kitárgyaló kérdéseknél szokásos fröcsögő tirádarohamot látnánk a válaszolgató csajoktól.
22 évesen 12 kapcsolat az kérlek már elég konkrétan ribncság.
Én a helyedben nem bonyolódnék bele ebbe a csajba. Magas a valószínűsége, hogy pár hónapon belül te is csak egy leszel a párkeresési tévedései sorában.
(Már ha egyáltalán párt keres és nem szimplán csak krni akar orrba-szájba akivel csak tud.)
Tizenkettőt mondott? Mennyi valójában? Vizen nem látszik a kacsanyom.
Én is jártam így ne aggódj. És nem az fájt hogy ennyi meg annyi volt hanem az hogy hazudott. Két dolgot nem tudok megbocsátani: a hazugságot és a hűtlenséget. Ergó vége lett a kapcsolatnak. Én soha nem hazudok a páromnak, ha olyan a kérdés akkor nem válaszolok, de nem hazudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!