Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a baja a páromnak? Szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baja a páromnak? Szerintetek mi ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok erről a viselkedésről? Én lennék paranoiás?

Csomó kérdésemre nem válaszol úgy csinál mintha fel se tették volna a kérdést és akkor ha kiborulok nem érti mi a bajom vagy azt mondja számon kérem lásd egy egyszerű kérdés, mit evett reggelire?

Csak a munkából ír, ha telefonon hivom akkor fel sem veszi soha! Ha megemlitem ezt hogy hivtam megse hallja vagy kiakad hogy én minek hisztériázok.

Arról meg nem is beszélve hogy napokra úgy dönt nem beszél velem, aztán újból.

Egy hónaponta felugrik 20 percre.

Választ sosem ad semmire.

Arról meg pláne ne beszéljünk hogy titkos a kapcsolat.

2017. nov. 8. 20:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ezt mégis hogy érted?
2017. nov. 8. 22:04
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát az én pasim is dettó ugyan ez,annyi hogy mi együtt élünk,de már csak élünk!Mindenkivel beszélget csak velem nem,de én tudom hogy itt az a baj hogy szakítani akar csak nem tudja hogy fogjon hozzá!Nálatok nem tudom mi a baj,de ez sehogy nem jó ahogy vagytok...
2017. nov. 8. 22:04
 13/20 A kérdező kommentje:
Kivánom nektek hogy megoldodjon
2017. nov. 8. 22:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ah. Ez nem kapcsolat. Voltam hasonloban.. Mi igazabol ugy hívtuk, hogy "neha dugunk es másra nem tartozok" de te tudod...
2017. nov. 8. 22:52
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? LEsír az egészről hogy kihasznál, ez nem a párod...
2017. nov. 8. 23:34
 16/20 A kérdező kommentje:
Én 38 ő 40
2017. nov. 9. 06:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Jézusom, azt hittem, max 20-21 éves vagy, de 38??? Hát nyilván nem akar a felesége/élettása előtt lebukni a az ürítőlyukjával (veled). Azért csinálja.
2017. nov. 9. 07:51
 18/20 anonim ***** válasza:
Mibe, hogy ez egy foglalt pasi! Te nem tudsz róla?
2017. nov. 9. 08:13
 19/20 anonim ***** válasza:

Ez nem kapcsolat, már ne is haragudj.

Ha épp szexelne, akkor előkap aztán csá.

2017. nov. 9. 18:07
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi túlzás van a havi 20percben de annyi idő alatt leöltözni felöltözni valamennyire felizgatni egy nőt akkor kb 5lökés aztán kiszállzuhany alá....

Kérdező egy normalis szerető is több figyelmet kap mint te! Keress mást!

2017. nov. 26. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!