Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalhat? Hogyan reagálnátok?
Kb egy fél évvel ezelőtt egy teljesen ártatlan szituáció következtében találtam a párom mobiljában üzeneteket,amit egy másik nővel váltott. Meghívta a nőt egy kávéra vagy valahová beülni. Nagyon kiborultam,úgy éreztem,eltitkolja előlem,és csak véletlenül derült ki,ha akkor nem látom az üzeneteit,sose tudok róla.
Amikor szóvá tettem,hogy ez mégis mi,közölte,hogy egy előző munkahelyén voltak munkatársak,tartották a kapcsolatot,és most meghívta egy kávéra,én voltam a rossz,hogy nem bízom meg benne,teljesen felháborodott... Az üzenetek hangvétele csipkelődő-flörtölő volt. A nő viszont érdektelenül válaszolt. Tudomásom szerint akkor nem került sor a találkozóra. A párom minden nap abba a városba jár dolgozni,ahol ez a nő lakik.
Pár nappal ezelőtt megkért,hogy egy telefonszámot keressek már ki a mobiljából,láttam megint ezzel a nővel üzengetett. (nem tudja,hogy láttam) Az egész este arról szólt,hogy nyomkodta a telefont,lenémította,nehogy halljam,hogy messengeren üzenete érkezik,még a telefont is lefelé fordította,amikor otthagyta.
Nekem nagyon gyanús,hogy régebben volt valami köztük,és hogy nem mond igazat abból a szempontból,hogy csak régi munkatársak.
A csaj elvált,van egy kislánya.
Az egyik énem az mondja,hogy hagyjam,ne hozzám szóba a szabadság mindenkinek kell,a másik énem viszont teljesen bizonytalan és bizalmatlan,hogy miért titkolja el,és mi állhat a háttérben.
Nagyon sokat küzdöttünk ezért a kapcsolatért,nekem a mindenem a párom,a legnagyobb szerelem,ezért is esik különösen rosszul.
Szerintetek hogyan reagáljak?
SzDG,mire érted,hogy óvatosan?
Szerinted hogy lehetne kideríteni,hogy mi az igazság?
Szabadsag....Te is vegyel ki "szabadsagot"!
Amugy en hagynam ezt a pasit az exem is ezt csinalta mondvan nem fontos. Annyira sokszor nem is csalt meg :-D
A mostani parommal meg a telefonjaink sem tabu mivel NINCS MIT titkolni.
Több, mint gyanús. A szándék egyértelműen látszik a parod oldaláról, valószínűleg nem az ő érdeme, hogy nem történt semmi, hanem a nőé, mivel őt nem érdekli a párod...persze, hogy visszatámadás lett belőle, amikor lebukott, a legjobb védekezés a támadás.
Jogos, ha elveszett a bizalmad iránta, én sem tudnék ezek után bízni benne. Nekem ez már veszett kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!