Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a páromnak zavar, hogy folyton a Facebookon él?

Figyelt kérdés
Ha belépek (napont 3-4 alkalommal) azt látom, hogy 1perce 3 perce volt itt. Szinte mindig. Nem az zavar, hogy mással kapcsolatot tart ott, vagy nézeget a facen bárkit is, hanem az, hogy megbeszéltünk egy pár dolgot, ami előreviszi az életünket, kapcsolatunkat és nem azzal foglalkozik szabadidejében.

2017. nov. 7. 17:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

"megbeszéltünk egy pár dolgot, ami előreviszi az életünket, kapcsolatunkat és nem azzal foglalkozik szabadidejében."

Nnomost, ha te beosztogatod az idejét, akkor az mitől szabadidő?

2017. nov. 7. 20:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Esetleg úgy, hogy Face-to Face?

Kommunikálni, kommunikálni, kommunikálni!

"megbeszéltünk egy pár dolgot, ami előreviszi az életünket, kapcsolatunkat és nem azzal foglalkozik szabadidejében". Tehát azért zavar a facebook mert helyette nem "engedelmeskedik"? Mi viszi előre az életeteket és a kapcsolatotokat?

2017. nov. 8. 08:17
 13/15 A kérdező kommentje:

Az hogy kitűztünk egy közös célt KÖZÖSEN. Külföldre költözés, amire nem hagytunk sok időt. Ehhez nyelvismeret kell. Én jól beszélem a nyelvet, nemrég középfokuztam, de persze még fejlesztem. Neki lenne nagyobb szüksége a tanulásra, de vhogy elodázza.

Dehogy akarom, hogy engedelmeskedjen. Sőt, semmi sem kötelező a kapcsolatunkban, semmi sem szabályhoz kötött, nem a birtoklás a fő érzés bennünk v bennem. De ez a költözés is az ő ötlete volt, amit persze én is jónak látok. Viszont tanulás helyett facen lóg. Èpp ezèrt hezitálok h mondjam meg, mert tiltani nem akarom semmitől, meg rendszabályozni sem.

2017. nov. 8. 10:01
 14/15 anonim ***** válasza:
De mit nez a fb n?. Kerdezzel ra, mi lenne ha neha melle ulnel es nezned mit csinal. Igen zavaro mert parom is teljesen fuggo. En is probaltam mar mondani h ez engem zavar, de azt mondta ra ha nem tetszik akkor mehetek. Csak en nem logok a fb n es egyedul erzem olyankor magam mig o ott ul orakig. Beszelj vele, mert ramehet a kapcsolat.
2017. dec. 5. 23:56
 15/15 anonim válasza:
próbálj meg valami olyat odarakni elé ami miatt megéri leraknia, értem én hogy most itt nem arról van szó, hogy más fajta kikapcsolódás kell, mert azzal ugyanott vagytok, de ha függő akk érd el hogy veled foglalkozzon, minnél többet és akk már könnyebb lesz leszoknia
2021. júl. 5. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!