Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatok rosszul? Tényleg baj az, ha túl sokat ad az ember?

Figyelt kérdés

Nem gondolnám, hogy naiv lennék, de többedjére futok bele abba, hogy megismerek valakit, együtt vagyunk, telnek a hónapok, minden nagyon szép és jó, aztán 1-másfél év után mintha valami megváltozna, nem becsül meg a másik, nem foglalkozik velem, nem érezteti, hogy szeret, stb.

Az gond lehet, ha túl "sokat" adok? Azért tettem idézőjelbe, mert ami nekem alap, azon sokan elcsodálkoznak. Volt olyan párom, akinek névnapjára csináltam sütit, azt mondta soha senki nem csinált még neki soha, meg alapból egyedül élek, ebből kifolyólag elég házias vagyok, szeretek sütni, főzni, eleinte ezen is el voltak csodálkozva, meg csak jó dolgot mondtak, hogy nem volt még senkivel ilyen jó a kapcsolat, stb., tuti hogy ez őszinte volt, de tényleg jó az ha nem ad az ember annyit?

Ne legyek ennyire gondoskodó, előzékeny?

Nagyon elrontom valahol és kíváncsi vagyok hol a hiba, hogy tudjak rajta változtatni.

Köszi előre is a válaszokat!

2017. nov. 6. 23:48
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
25N, az lemaradt.
2017. nov. 6. 23:48
 2/12 anonim ***** válasza:

Ezek mind jó dolgok. Ha teljesen feladod az egyéniséged, az lenne rossz. Legyen önálló életed, gondolataid.

Inkább arra tippelnék, hogy egy, másfél, két év az, amikor kezd elmúlni a szerelem. Ha pedig annyira nem voltatok mégsem egymáshoz valók, akkor ez elég is ahhoz hogy szétmennjetek.

2017. nov. 6. 23:52
 3/12 anonim ***** válasza:
21%

Nehogy azt hidd, hogy valami különleges nő vagy ezektől. Egy normális nő alapból ilyen.

Pusztán csak nem tudták értékelni ezt, és ebben ki is merült a kapcsolatba vetett érzelmük.

2017. nov. 6. 23:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Személy szerint azt vettem észre, hogy azoknak az embereknek, akiknek több kapcsolatuk is volt már, idővel jobban kiégnek. Mondjuk azt nem írtad összesen hány ilyen kapcsolatod volt, illetve ez mennyi időt tett ki az életedből. Viszont lehetséges, hogy a később jött szerelmeket sokkal jobban meg tudja élni az ember, nem filózik azon, hogy hű nekem már volt 3 is, és csak nehogy ez is a 1,5. évben érjen véget, és hogy mit tegyek hogy ez ne történjen újra meg. Illetve ehhez kapcsolódik az is, hogy tudat alatt ezek a személyek magukban hordozzák az elmúlt kapcsolatokból megmaradó negatív élményeket is.
2017. nov. 7. 00:03
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Kb. 1-1,5év az első vízválasztó egy kapcsolatban,mert addigra kiismered a másikat,látsz jót-rosszat.Szerintem túl nyálasnak tűnsz a másik szemében,túlságosan kedveskedni akarsz,ha meg ez folyamatban történik,az tud idegesítő lenni,mintha egy férfi kegyeiben akarnál járni,miközben első körben neki kellene vmit bizonyítania.Minél inkább pedálozol,annál inkább menekülnek.Minél inkább lesz.rod őket,annál inkább pedáloznak.
2017. nov. 7. 01:32
 6/12 anonim ***** válasza:
63%
Ha 25 éves nőként sorozatosan ezekbe a dolgokba futsz, egyszerűen olyan pasik jönnek be, akik nem akarnak semmi komolyat. Összejönnek veled, egy időre megkapják a szexet, aztán rád unnak. Legközelebb próbálj olyan srácokkal is randizni, akik nem csak a szokásos csajozós ismerkedést adják elő, hanem láthatóan tényleg érdeklődnek. Ugyanennyi idős srácként, csak ennyit tudok tanácsolni.
2017. nov. 7. 03:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Rosszul valasztasz vagy rosszul ertelmezed a parod viselkedeset.
2017. nov. 7. 07:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Amiket leírtál nagyon jó tulajdonságok, ne változtass rajtuk. Viszont ennél több paraméter is befolyásol egy kapcsolatot, ezért úgy gondolom azokra érdemes lehet odafigyelned, hogy miben tudsz esetleg fejlődni. Persze lehet, hogy pont rossz ferfiakba nyultál bele és következőnél minden jó lesz. :). 27/F
2017. nov. 7. 09:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem, nem ez a baj. Én örülnék neki nagyon, és még sok, általában nők számára észrevétlen/"csakbarát" társam.

A baj az, hogy így választasz, a macsó "kihaénnem" "énaztándenagyvadászvagyok" hímeket, akik persze hogy rád unnak miután megszokták a sunádat, és kell az új kihívás.

2017. nov. 7. 10:07
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem ilyen férfiakat választok, sőt. Az ilyentől kiráz a hideg.. :D
2017. nov. 8. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!