Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatok rosszul? Tényleg baj az, ha túl sokat ad az ember?
Nem gondolnám, hogy naiv lennék, de többedjére futok bele abba, hogy megismerek valakit, együtt vagyunk, telnek a hónapok, minden nagyon szép és jó, aztán 1-másfél év után mintha valami megváltozna, nem becsül meg a másik, nem foglalkozik velem, nem érezteti, hogy szeret, stb.
Az gond lehet, ha túl "sokat" adok? Azért tettem idézőjelbe, mert ami nekem alap, azon sokan elcsodálkoznak. Volt olyan párom, akinek névnapjára csináltam sütit, azt mondta soha senki nem csinált még neki soha, meg alapból egyedül élek, ebből kifolyólag elég házias vagyok, szeretek sütni, főzni, eleinte ezen is el voltak csodálkozva, meg csak jó dolgot mondtak, hogy nem volt még senkivel ilyen jó a kapcsolat, stb., tuti hogy ez őszinte volt, de tényleg jó az ha nem ad az ember annyit?
Ne legyek ennyire gondoskodó, előzékeny?
Nagyon elrontom valahol és kíváncsi vagyok hol a hiba, hogy tudjak rajta változtatni.
Köszi előre is a válaszokat!
Ezek mind jó dolgok. Ha teljesen feladod az egyéniséged, az lenne rossz. Legyen önálló életed, gondolataid.
Inkább arra tippelnék, hogy egy, másfél, két év az, amikor kezd elmúlni a szerelem. Ha pedig annyira nem voltatok mégsem egymáshoz valók, akkor ez elég is ahhoz hogy szétmennjetek.
Nehogy azt hidd, hogy valami különleges nő vagy ezektől. Egy normális nő alapból ilyen.
Pusztán csak nem tudták értékelni ezt, és ebben ki is merült a kapcsolatba vetett érzelmük.
Nem, nem ez a baj. Én örülnék neki nagyon, és még sok, általában nők számára észrevétlen/"csakbarát" társam.
A baj az, hogy így választasz, a macsó "kihaénnem" "énaztándenagyvadászvagyok" hímeket, akik persze hogy rád unnak miután megszokták a sunádat, és kell az új kihívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!