Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátaim a képem alatt bókoltak, viccelődtek ez jogosan zavarhatta a páromat?
3 hónapja kezdtem el fotózásokra jàrni. A tesómnak egy ismerőse fotóz engem. Van pár kép amit felraktam facebookra is,de egyiksem kihívó fotó és egy olyan képem sincs ahol meztelen/félmeztelen lennék vagy olyan ruhában pozólnék ami nem sokat takar. Ezek most egy stúdióban készültek,karácsonyi képek lettek. Tegnap raktam fel egy ilyen képet. Ami egész alakos,de egy kutya is van a kezemben. Csak a barátaim látják a képeimet,amúgy privát minden,nem jelölhet be pl ismeretlen,nem nyilvános a profilom sem. A barátaim közül sok férfi ismerősöm tényleg ehhez a képemhez most írogatni kezdett a komment szekcióba,hogy szexi,szép meg hasonlók vagyok. Volt olyan is aki azt írta,hogy kár hogy így csak a páromra szoktam mosolyogni. Mindenki viccelődni próbált vagy csak dícsértek. Kinek nem esne jól? Nem szoktam sok képet felrakni magamról,nem is nagyon hasznàlom a facebookot. A barátom reggel 6-kor már indult munkába, és reggelizés közben vette csak észre a posztomat amit kiraktam. Nagyon felhúzta magát a kommenteken és felébresztett aztán az arcomba nyomta a telóját,hogy nézzem már meg mit írogatnak nekem a barátaim. Veszekedtünk egy sort, végülis letöröltem az összes képemet facebookról. Többet nem rakok fel egy képet sem magamról. Szerintetek jogos volt hogy a barátom emiatt kiborult? Amúgy nem kérte,hogy töröljem a képeimet. De még felhozta volna a dolgot párszor,úgy hogy jobbnak láttam ha inkàbb nincsen rólam kép.
Ti hogy vagytok ezzel? Titeket is zavarna az ilyen?
Ebben is van igazság!
Mindenki kultúráltan írt,kommentelt. Nem igazán emlékszem már mit is írtak,csak erre az egyre. De tudjátok..ilyen általános,kedves szöveggel jöttek,hogy szép vagy,jó a ruhád, szép a szemed stb. Olyan ismerőseim vannak akiket tényleg ismerek,barátok,család,tesók. Olyan kommentet sosem írt egy férfi sem,hogy hu de meg..ak! Nem szeretek reflektálni a kommentekre. Csak privát üzenetekre válaszolok mindenkinek :)
Azt nem szeretem ha a barátom írogat a képeim alá. Pontosabban ha helyettem vàlaszolgat mások kommentjére. Tájképeket szoktam néha felrakni vagy a kutyámról,esetleg közös képet a párommal. És ha valamit kérdeznek vagy írnak,a barátom biztos vàlaszolgat. Hogy mondjam..azok az én képeim,én posztoltam. Nem kell neki oda írni mindenhova,ha valamit vele kapcsolatosan is megemlítenek. Pl hogy hol járatatok? Hol készült a kép? Én csak akkor vàlaszolok az ilyenre ha személyesen mesélünk egymàsnak vagy ha valaki privátban érdeklődik esetleg én kérdezősködöm és szóba kerül más téma is. :) De azt nem szeretem ha a barátom folyton ezekszerint az adatlapomat nézegeti. Nincs titkom,nem ezért mondtam. :)
Majd megbeszélem vele ezt e reggeli veszekedést. Viszont ismerem, a véleményén nem fog változtatni. Nincs önbizalomhiánya, ha van is akkor ezen változtatunk együtt,de nincsen neki ez fix!
Közöltem vele,hogy én hogyan is értelmeztem a kommenteket. Erre rá vágja,hogy naív vagy drágám. És kitalálta,hogy melyik komment mit takart. Nem részletezném!
Töröljétek magatokat az ilyen oldalakról és nem lesz probléma.
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: zavarna persze. Nem azért mert attól félnék, hogy te visszaélsz az ilyen kommentekkel, hanem azért mert más, ha tudja, hogy kapcsolatban van a párom (velem) akkor adjon annyi tiszteletet, hogy felnőtt módjára viselkedik előttünk és nem írja oda, hogy 'szexi'. Érted, egyrészt egy tárgyiasítása a nőnek, akinek értéket végül is csak a testi léte ad (ez téged alacsonyít le) másrészt a szexualitás egy intim dolog, te nem ebből élsz, nem mutogatod magad, akkor más ne írjon oda olyat ami mégis erre utal.
Ha valaki dicsér, az más de szerintem a barátod sem azon akadt ki.
Amúgy kommunikáció. Meg kell beszélni szépen, a barátaid meg egy kicsit normálisabban reagáljanak egy felöltözött lány + kutya képre (ez is megérne egy történetet, hogy ebben mi lehetett vajon a 'szexi' - nem megbántva téged)
Értem már. Ez nagyon érdekes,hasonlóan érvelt a barátom is. Lehet vele kommunikálni,ez is egy "normális"beszélgetés volt. Veszekedés inkább,de ugyan úgy megértettem az ő álláspontját. Mégsem annyira,mert erősen túl tolta.
Azt írta egy ismerősöm,hogy szexi a mosolyom. Ez ilyen üres bók,nem találtam lealacsonyítónak.
Hiába mentegeted, ez bizony féltékenység és birtoklásvágy. Helyetted válaszolgat? Jesszus.
Lehet, hogy még nem volt az életben igazán jó kapcsolatod, mert akkor tudnád, hogy féltékenységnek nincs létjogosultsága egy jó kapcsoatban, a egyik lehető legundorítóbb, legkapcsolatgyilkosabb dolog. Mondjuk te se vagy piskóta, hogy konfliktuskerülésből így hagyod magad manipulálni és érzelmileg zsarolni, lehet mégis összeilletek.
Mindketten rosszul csináltátok. A barátod indokolatlanul féltékeny, nem veszi észre, hogy mennyire gyerekes és nevetséges, amit csinál. Te pedig ahelyett, hogy ebben építő jelleggel segítettél volna neki, megerősítetted a hitvány viselkedését. Sose erősítsd meg a féltékenykedést, mert így már egyre nehezebb lesz tenned ellene.
Szóval: egészen pontosan mi is a probléma azzal, hogy ilyesmit írogattak a képedhez? Egészen pontosan megfogalmazva kérem.
Mér'... inkább csúfolódjanak?
Vagy sajnálkozzanak?
Az jobb lenne neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!