Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A vőlegényem próbál elválasztani a 10 éves lányomtól.
Beszéld ezt meg gyerekeiddel, miután külön mentetek mostani vőlegényedtől.
Minden rendben lesz, csak ne halogasd napokig.
Nem tudjátok milyen anya vagyok, ugyanis nem ismertek. Arról van szó, hogy a gyerekeim nem szeretnek odajönni hozzá.
Nem. Egyáltalán nem tart el és nem pénzel. Sőt ha elmegyünk valahova mindenki fizeti a saját részét, vagy én fizetek mindent. Úgyhogy talán nem kéne ismeretlenül megkövezni. Csak unom hogy hol a párom után kell két kézzel nyúlnom, hol pedig a gyerekeim után
A kérdésedben az volt, hogy a vőlegényed próbál elválasztani a gyerekedtől. Nem az, hogy a gyerekeid nem akarnak hozzá menni. De nyilván ennek is oka van, hogy egyik gyereked sem fogadja el.
Ilyen pár nekem nem kellene, akinek nem kellenek a gyerekeim. Nem hogy még "nyúlnék utána". Nyúljon ő teutánad, és a gyerekeid után!
Amikor megismerkedtetek, te akkor is 2 gyerekes anya voltál, így ismert meg. Ő ezt nem fogadja el, leválasztaná rólad a gyerekeidet.
Te meg pénzeled, fizetsz helyette??
Nem ismerünk, de nem is akarnálak megismerni...
"Nem tudjátok milyen anya vagyok, ugyanis nem ismertek."
1. Ez egy anonim oldal, senki nem ismer senkit, csak az alapján, amit leír magáról, meg arról, akiről a kérdést írja.
2. Most akkor fuss neki még egyszer, jó? És ne próbáld meg félrevezetni a válaszolókat, mert amit a kérdésben leírtál, az nem ugyanaz, mint az, hogy a fiad nem akar menni.
3. Mivan a lányoddal most akkor, nem értem?!
4. Én még így is sz...r anyának gondollak.
Kicsi csillag, ugye tudod, hogy f...sza minden férfinak van, azoknak is, akik normálisan tudnának viszonyulni a gyerekeidhez?
Na most meglepődtál ugye? Hűűűűha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!