Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan bánt, hogy csak olyankor szexelünk, ha a párom kezdeményez?

Figyelt kérdés

A párom mindig olyankor akar szexelni, amikor olyan dolgok miatt nincs kedvem, hogy például beteg vagyok és alig kapok levegőt, vagy pl tegnap 12 óráztam és alig vártam, hogy hazaérjek, fürdés után még meztelenül kerestem a szekrényben egy piszamát és amíg ott hajlongtam, egyszerűen elkapott és már csinálta is. Ilyenkor rosszul esik, hogy egyrészt fáj, mert nem vagyok felizgulva, másrészt lelkileg is rossz érzés...

Amikor én kezdeményezek, vagy spontáén rámásznék, vagy veszek direkt szexi fehérneműt és megpróbálom elcsábítani, akkor mindig leráz valahogy. Mondtam neki, és el is ismerte, hogy tényleg csak akkor akarja csinálni, amikor ő akarja és csak nevetve mondja, hogy ő ilyen.

2017. okt. 31. 10:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

nem erőszakol meg, csak nagyon sokszor akkor próbálkozik, amikor valami bajom van és sokszor elutasítom, de néha szexelünk úgy is, hogy nem nagyon sok kedvem van hozzá, mert nem akarom újra lerázni...

Biztos nem fogalmaztam jól, mert ennyire nem drasztikus a helyzet, mint ahogy a reakciókból látszik, szóval bocsi.

Köszönöm a válaszokat azért.

2017. okt. 31. 11:47
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
"...egyszerűen elkapott és már csinálta is. Ilyenkor rosszul esik, hogy egyrészt fáj, mert nem vagyok felizgulva, másrészt lelkileg is rossz érzés..." - hazudhatsz akarkinek, meg magadnak is, hogy ezt a ferget vedd (nem veletlen vagy meg vele, aldozat jellem vagy tipikusan - egy hatarozott no mar regen odacsukta volna a ferged farkat a szekrenyajtoval egy ilyen incidens soran, es soha tobbet szoba sem allt volna egy ilyen allattal) de attol meg ez nemi eroszak. Nem csak az szamit am megeroszakolasnak, hogy harman elkapnak, es agyonverve teged magukeva tesznek.
2017. okt. 31. 11:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
De, pont annyira drasztikus a helyzet, ahogy a válaszolók írták. Ha nem most, akkor pár év múlva te is belátod, mert egy ilyen férfivel ez csak egyre rosszabb lesz, sosem lesz kielégítő szexuális életed.
2017. okt. 31. 12:25
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem jogosan: mindkettőtöknek pontosan ugyanannyi joga van kezdeményezni, vagy épp elutasítani, mint a másiknak.

A különbség, hogy esetetkben az egyik fél könnyebben juttatja érvényre az akaratát, mint a másik. Ennyi az egész probléma.

Illetve hát az, hogy ez a fél nem te vagy, hiszen azért te is rámásznál időnként, ugye... Nna, az pontosan annyira (lenne) nemi erőszak, mint amikor ő mászik rád.

A dolog meg úgy működik, hogy te nem rámászol, ha kell a @, hanem addig illegeted magad előtte, amíg el nem kap. Ki lehet ám ismerni az ilyen macsókat is: egyfelől nem hatástalan rájuk sem a dolog, csak a fene nagy önérzetük miatt tiltakoznak a manipuláció ellen. Nno, ezért kell az izgatás után egy kis szünetet tartani. Ha ügyesen csináltad és felizgult, akkor rövidesen ő fogja kezdeményezni a dolgot.

2017. okt. 31. 12:35
 15/17 anonim ***** válasza:
66%
Neki nem vagy több, mint egy guminő - az ne kezdeményezzen, ha viszont ő gerjed, akkor legyen hova üríteni.
2017. okt. 31. 14:40
 16/17 anonim ***** válasza:
68%

De, ez erőszak.

Nem tudom milyen fajból vagytok, de ez normális humanoidoknál úgy működik, hogy megkérdezem, megkérdez, éreztetem, érezteti, hogy szeretne velem szeretkezni. Ha nem, akkor nem!

Tehát erről így ennyit.

2017. okt. 31. 16:09
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Jajj erőszak hát persze. :D nem az mivel a kérdező hagyta hogy csinálja.
2017. nov. 1. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!