Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom kiverni a fejemből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom kiverni a fejemből a volt barátom, pedig már új férfival járok! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

2 éve ismerkedtünk meg a volt barátommal, eleinte csak laza kapcsolatnak indult, de több lett belőle. Voltak közöttünk különbségek a temperamentumot illetően, én ilyen pörgősebb, szenvedélyesebb lány vagyok (21), ő pedig csendesebb, megfontoltabb (26). Februárban teherbe estem tőle, azonban sajnos 11 hetesen elment a pici. Ő hallani sem akart eleve az egészről, mert akkor már szakított velem, mire kiderült, hogy terhes vagyok. Én közben összejöttem az egyik csoporttársammal a főiskolán, de vele csak hétközben vagyok együtt, mert a hétvégéken mindig itthon töltöm és olyankor mindig nagyon-nagyon hiányzik a volt párom. Néha azon kapom magam, hogy rá gondolok és mindig elsírom magam, hogy nem ő van mellettem...

A jelenlegi pasim nagyon rendes srác, igazi "férjnek való", a családom is nagyon kedveli, de úgy érzem, hogy nem vagyok belé szerelmes, csak mint barátot szeretem, de nem akarom ezzel megbántani, mert ő viszont szerelmes belém és abban bízok, hátha idővel el tudom felejteni a volt pasimat és belé tudok szeretni rendesen, szerelemmel...

A volt pasimnak most halt meg az apukája, nagy tragédia, jövő héten lesz a temetés, február óta nem láttam és nagyon hiányzik, el fogok menni a temetésre... Nagyon hiányzik és szeretnék most mellette lenni a gyászban, de ezt senki nem nézné jó szemmel, mivel már nem vagyunk együtt.

Szeretnék titokban mellette lenni, néha beszélgetni vele, mert nagyon hiányzik a társasága, nem tudom őt kiverni a fejemből...ha másképp nem, hát legalább barátként!!! De félek, hogy nem akar már hallani sem rólam, mert azóta eléggé megromlott a kapcsolatunk, sokat veszekedtünk.

Beleőrülök már ebbe a szenvedésbe, hogy minden nap rá gondolok, mit tehetnék?

2010. máj. 30. 14:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia.az én nagymamám temetésére is jön a volt párom, ő mosta hogy jön, és meg örülök is neki, mert sokat jelent nekem.A legelső nagy szerelmemet rajongásig imádtam , közel 3 évet voltunk együtt.Mikor elhagyott,bennem annyira meghaltak az érzelmek, hogy azóta (4 év) sorra azt veszem észre, hogy belém szeretnek a pasik, de én viszont nem tudok szerelmes lenni, és mindig szakítás a vége.Minden páromat szeretem valahol, de többet sajnos nem érzek.Szerintem menj el a temetésre, ha látja , hogy mellette vagy talán nyitni fog feléd.Sok sikert
2010. máj. 30. 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Én otthagynám az új fiút,mert ez senkinek sem jó. Ne az érdekeljen ki mit szólna, ha elhagynád, ha neked nem jó ne szenvedj egy ilyen kapcsolatba! Azelőtt elhagyott, hogy megtudtad,hogy terhes vagy, vagy csak azután hagyott el,hogy kiderült? Szerintem hagyj időt magadnak és szakíts, majd tiszta fejjel, érzelemmentesen kezdj új életet, új pasival, a régik nélkül.

20/L

2010. máj. 30. 14:54
 3/10 anonim ***** válasza:
fejbelőném magam a p.icsába
2010. máj. 30. 14:56
 4/10 A kérdező kommentje:

Még azelőtt szakított velem, hogy kiderült volna, hogy babát várok... De épp ez a baj, hogy úgy érzem, hogy már senkibe sem tudnék szerelmes lenni, úgy mint te, kedves első!!!

Olyan rossz érzés... :(

2010. máj. 30. 15:00
 5/10 anonim válasza:

Mindenféleképpen meg kell beszélned a mostani pároddal hogy te még még mindig úgy érzed hogy nem tudnád viszonozni az érzéseit hiába egy tényleg rendes, odaadó pasi. A temetésre meg ha elmész azzal a részvéten kívül, az együttérzést és a volt barátod számodra fontos mi voltát fejezed ki, aminél ebben az esetben nincs is fontosabb...A pároddal megbeszéld meg, mert ezzel nemcsak neki hanem magadnak is csak ártasz, a bűntudat érzéssel.

20/F

2010. máj. 30. 15:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia.Az első vagyok.majd írj kérlek, hogy tudtatok-e beszélni, és hogy mi volt.azért majd finoman közeledj felé, bármennyire is erősek lesznek az érzéseid, mert tolakodásnak veheti, és azzal csak rontasz a helyzeten.Próbáld meg pár nap múlva esetleg felhívni, és érdeklődj, hogy hogy van.Remélem sikerül jó útra terelni a dolgokat.Szorítok.
2010. máj. 30. 19:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Igazából felhívtam, de nem vette fel, ezért írtam neki egy sms-t, hogy szívből sajnálom, ami történt és ha bármire szüksége van, vagy csak beszélgetni akar, akkor rám számíthat... Annyit írt vissza, hogy "köszönöm", de azóta semmi (ennek 3 napja). Persze tisztában vagyok vele, hogy nyilván van most fontosabb is nálam, nem is várom el most rögtön, hogy felhívjon vagy írjon...majd a temetésen remélem tudunk beszélni pár szót négyszemközt...

Köszi amúgy a válaszokat, még írhattok! :)

2010. máj. 30. 20:57
 8/10 anonim válasza:

es mi volt a temetesen? tudtal vele beszelni ???

amugy en is vagyok egy ilyen hejzetben es en sem tudom mit csinaljak... csak az hogy en joba vagyok meg az exemel de ugy tünik hogy csak en erdeklödök utana de ötet en anyira nem erdeklem mar nah irj mi volt :*

2010. jún. 1. 19:50
 9/10 A kérdező kommentje:

Még nem volt meg a temetés, majd csak csütörtökön...

Hát nem könnyű helyzet, most úgy tűnik, hogy elég elutasító velem... Sajnos! Valamit tennem kellene, de nem tudom mivel indíthatnék...

Az oké, hogy a temetésen ott leszek és odamegyek hozzá részvétet nyilvánítani. De utána ő nem hiszem, h keresni fog. És megint sehol nem tartunk... :(

2010. jún. 1. 21:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne erőltesd most a dolgot. Hagyd őt gyászolni.

Ha egy kicsit csökken a fájdalma, kezdeményezhetsz.

Mielőtt viszont nyitsz a volt párod felé, a régivel illene korrekt módon leülni és elbeszélgetni. Ne tedd azt, amit sok csaj eljátszik, hogy megtartod az aktuális párodat, aki jó, kedves, csak nem vagy szerelmes belé, majd amikor már biztos, hogy összejöttök a régivel, akkor teszed őt lapátra!

30/F

2010. jún. 2. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!