Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sóher férfival mit lehet tenni?
A kapcsolatunk elején még nem volt ilyen, az évek során viszont már odáig jutottunk, hogy ha 10 ezrest kér valamire, és nálam csak 20-as van, nem adja oda a visszajárót, amint felváltotta, és ha egy kis idő elteltével finoman szóvá teszem, hogy valamit elfelejtett, jön a kirohanás, ordítozik, sérteget, hogy én is csak le akarom húzni.
Aztán fél óra múlva mentegetőzik, sajnálja, elnézést kér, és önként visszaadja a pénzem. De ezt minden egyes alkalommal eljátszuk úgy, hogy jóval többet keres nálam.
Valahol én is hibás vagyok, a kapcsolatunk elején nem kicsit elkényeztettem, majdnem egy millió Ft-tal támogattam ilyen-olyan dolgokban (lakbér, ruházkodás, egyéb kiadások) 2 év alatt, mert akkor én álltam jobban anyagilag, eszembe sem jutott, hogy nem szabad ennyire elkapatni valakit.
Barátoktól tudom, hogy nem volt mindig ilyen. Az utolsó exe miatt telt be nála a pohár, aki mindent vele fizettett, eltartatta magát, hisztizett mindenért.
Na, az exe azóta mást húz le anyagilag (tényleg), én meg próbálom valahogy helyrehozni a (mindenbizonnyal)lelki sérült páromat, de 4 év alatt se tudtam neki bebizonyítani, hogy nem minden nő élősködő, csak mert egy kb csődbe vitte.
24n, 30F
"de 4 év alatt se tudtam neki bebizonyítani, hogy nem minden nő élősködő, csak mert egy kb csődbe vitte. "
Most ő az.
Kell ez neekd?
Tudsz küldeni a pasidról egész alakos képet, és egy közelít az arcáról?
Kíváncsi vagyok, mennyire kell jól kinézni, hogy 4 évig ilyen szinten elnézte egy nő, hogy megalázzák és kihasználják.
A farka gondolom színarany.
Te meg valami 230 kilós zsírdisznó lehetsz, ha fizetned kell a faxért.
Utolsó, te barom -.-
Értem, mire akarsz kilyukadni, de még mindig inkább vele, mint veled (ha férfi vagy, ha nő, akkor ezt a részt hagyd figyelmen kívül). Semmi jogod sértegetni és személyeskedni.
Igen, biztosan 230kg-s zsírdisznó vagyok, akinek fizetni kell a fszért, igen. Most majd jobban alszol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!