Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon nem jelenik meg a megjelölt közös képünk. Miért?
Sziasztok, egy fura dolgot vettem észre. Néhány hónapja kitettem egy közös képet, amit az én és az ő ismerősei is láttak Facebookon. Aztán most azt vette észre az egyik ismerősöm, hogy a srác adatlapján már nem láthatóak ezek a közös fotók, de én továbbra is látom az ő adatlapján.
A jelölést nem törölte. Hogy lehet, hogy csak én látom? Lehet én állítottam el valamit? Vagy ő szedte le valahogy?
Vagy beállította, hogy te lásd, VAGY ha az ismerősöd neki nem ismerőse, lehet hogy úgy van beállítva a barátod képei, hogy CSAK az ő ismerősei láthassák.
Ha az adott ismerősöd neki nem ismerőse, ebben az esetben nem látja a képeit.
hm. van egy közös ismerősünk, akit megkértem, hogy töröljön engem, és mondja el, hogy mit lát a fiú adatlapján.
a közös ismerős nem látta a képeket kint az oldalán. egyiket sem (pedig volt vagy 5-6, amit anno még a srác ismerősei is belájkolta - olyan über cukik voltunk.)
szóval egyre inkább kezd úgy tűnni, hogy ezeket a képeket csak én és az én ismerőseim láthatták. az övéi már nem. nem tudom miért csinálta, csak a legrosszabbakra tudok gondolni...
eddig nem tudtam, hogy a megjelölt képeket is lehet buherálni, ezért is próbálta m minden lehetőséget számításba venni.
- reméltem, hogy én állítottam be valamit - viszont minden képem olyan, hogy ÉN lássam és a MEGJELÖLTEK ismerősei - így kétlem, hogy itt állítódott volna el valami.
- mivel láttam a képeket az adatlapán, így kizártam azt, hogy törölte volna a közös képeket (úgy, hogy közben még együtt voltunk)
- egy valami maradt: láthatóság módosítása :(
szomorú
Nálam is ugyanez volt. Azzal a különbséggel, hogy az én oldalamon nem jelentek meg az ismerőseimnek a párom által kirakott közös képek. És én vettem észre, a párom nem foglalkozik ilyesmivel. Megtaláltam a beállítást, visszaraktam arra, hogy az ő és az én ismerőseim is lássák a képeket.
Egyébként az a legjobb, ha mindketten raktok ki ilyen képeket, nem egyoldalú. Teszteld le, hogy ő hajlandó-e képet kirakni (persze, ha még együtt vagytok).
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!