Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megsertodnetek ezen?

Figyelt kérdés
Férjemnek mondtam hogy látogassuk meg a nagymamámat, egyébként is van egy kis dolgom a mamám szomszédjában. Erre ő fogta magát és lefeküdt aludni. Felkelt és akkor is el ismételtem, mert egyébként is várt a szomszéd csaj! Erre ő : jöjjön le a szomszedcsaj ha akar valamit. Rá 5 percre szólt neki az anyja hogy vinni kene őket az egyik rokonokhuz (csakúgy, látogatóba) erre ő egy szóra ugrott.
2017. okt. 25. 18:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, ő egyedül ment az anyjának segíteni, nem kérte, hogy menj vele. Tőle várják el, az ő dolga. Te viszont azt szeretted volna, ha a te dolgodhoz asszisztál. Így sem szép tőle, amit csinált, de egy kicsit más felállás. Ha neked van dolgod, amit egyedül is el tudsz intézni, akkor nem biztos, hogy neki is fel kell áldoznia a szabadidejét.
2017. okt. 26. 04:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!