Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti szakítanátok vagy várnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok vagy várnátok még?

Figyelt kérdés
Van egy két és fél év óta tartó párkapcsolatom amiből másfél éve vagyunk élettársak és van egy 14 hónapos kisfiúnk. A gyerek születése óta az édesanyja nem hajlandó lefeküdni velem, munkából hazaérve nem kérdez tőlem semmit csak cseszeget, egy szép szava sincs hozzám. Nem tudom minek tudható be ez a viselkedési forma. Én szeretem őt és a fiam is, de úgy érzem nem sokáig fogom már bírni ezt az egészet. Mindketten 21 évesek vagyunk. Esetleg másik férfi lenne a dologban vagy mire gondoljak? Tanácstalan vagyok, kérlek segítsetek!
2017. okt. 23. 22:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
62%

Nem biztos, hogy mindig az a megoldás, ha tutujgatod.

Egyszer ülj le vele, keményen beszélgetni.

Megmondod, hogy ha megbeszélni se hajlandó a problémát, akkor ennek a kapcsolatnak vége. Van terve arra az esetre, ha külön mentek?

Mert ha nem lesznek gyökeres változások, akkor csak a gyerek miatt ne maradjatok együtt.

Mondd el, hogy hajlandó vagy te is változtatni, ha neki valami hiányzik, és nem akarsz szakítani. De tovább így élni nem tudsz.

Lehet, hogy azért ilyen, mert azt hiszi, hogy ő most ezt is megteheti, úgyse mered kidobni. Az biztos, hogy van valami komoly gond, ha egyáltalán nem kívánja a szexet 21 évesen.

2017. okt. 24. 08:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem, szerintem csak hogy egyedül van, bezárva kvázi egy csecsemővel.

Pluszban fiatal volt, mikor teherbe esett, stb.

Én bébiszitterkedek, de néha sok, agyilag totál lefáraszt a gyerek, pedig csak napi 8-9 órát kell rá vigyáznom, nem is 0-24 :)

De az élettársad lehet depressziós is - szülés után sokaknak van és bizony elhúzódhat kezelés nélkül akár évekig is.

2017. okt. 24. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!