Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt vagyok egy néger lánnyal, szeretem, tetszik is, de gyerek nem kéne tőle. Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Idegennek érezném a saját gyerekemet.2017. okt. 23. 15:48
21/28 anonim válasza:
Ne húzzátok egymás drága idejét. :)
22/28 A kérdező kommentje:
Inkább azt kéne felülvizsgálni, hogy idegennek érezném a gyerekemet, ha fekete lenne. :)
2017. okt. 23. 17:39
23/28 anonim válasza:
Lehet, hogy ő fekete, de édesem te nagyon-nagyon sötét vagy!
24/28 A kérdező kommentje:
Hatalmas szóvicc. 👏
2017. okt. 23. 19:19
26/28 anonim válasza:
megertelek mert en nem tudnam elkepzelni hogy felver gyerekem legyen es rasszista is vagyok sok szempontbol. nem szereted csak kivanod , mert ha szeretned maskeppen gondolkoznal. egyebkent en a helyedben befejeznem a kapcsolatot mielott a neger no "veletlenul" teherbe esik mert akkor annyi. azert gondolod hogy szereted mert jo az agyban (?) egzotikus stb. hidd el felfogasban is es masban is ket kulon vilag vagytok. egy jo not aki meg jobb az agyban ennel barmikor talalsz. ne add magad ossze szinesboruvel, nem melto hozzank az ilyen parositas,feher a feherrel, es maradjon a sajat rasszanal mindenki. nem erdekel ha lepontoznak akkor is igy tartom helyesnek.
27/28 anonim válasza:
az meg hogy gyereket kell nemzeni baromsag. en ki nem allhatom a gyerekeket nem kell es nincs is.
28/28 A kérdező kommentje:
Benezted, cigany vagyok.
2017. dec. 8. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!