Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a 18 éves barátom névnapjára?
Rengeteget gondolkodtam, és ami az érdeklődési körébe tartozik, azokból nem nagyon tudnék neki semmit se venni/adni... Szereti a rapet, a focit, a kosarat. Már csináltam neki egy videót, amiben a közös képeink váltakoznak, alatta háttérzene és pár idézet a szerelemről.:) Ez lesz az egyik meglepije, de kéne még valami. Lécci adjatok ötleteket! Mit adhatnék egy 18 éves srácnak?? amúgy 3 hónapja járunk.
17/L
"Szereti a rapet"
Ez alapján egy ártatlan, megrontanivaló 14 éves maláj leányzónak nagyon örülne...
Vegyél neki egy fejős szamarat.
Ezen a videós ötleten jót röhögtem.XD
Mi a bajotok a videós ajándékkal????? Ismerem a barátomat, és tudom, hogy ennek örülne. Ugyanis elég lelkizős, szerelmes típus.
1.válaszoló! Pont egy olyan kulcstartót adtam neki 2 hónapja.:D
Mi ezt a három hónapot éveknek látjuk.:D Minden nap találkozunk, mert itt lakik pár háznyira, és egy csomószor egymásnál aludtunk már, tehát még éjjel is együtt voltunk (nem történt semmi,nem feküdtünk még le,szűz vagyok ő pedig jól bírja:D), rengeteg közös programot szervezünk, ezért tűnik úgy, mintha már olyan régóta ismernénk egymást.
Hmm... a maffin jó ötlet:) csak az a gáz, hogy nem tudok sütni, főzni, múltkor még egy palacsintát se tudtam megcsinálni XD a barátom pedig szakácsnak tanul... :D de lehethogy a maffin lesz, ha nem lesz más ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!