Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek a 18 éves barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a 18 éves barátom névnapjára?

Figyelt kérdés

Rengeteget gondolkodtam, és ami az érdeklődési körébe tartozik, azokból nem nagyon tudnék neki semmit se venni/adni... Szereti a rapet, a focit, a kosarat. Már csináltam neki egy videót, amiben a közös képeink váltakoznak, alatta háttérzene és pár idézet a szerelemről.:) Ez lesz az egyik meglepije, de kéne még valami. Lécci adjatok ötleteket! Mit adhatnék egy 18 éves srácnak?? amúgy 3 hónapja járunk.

17/L

2010. máj. 29. 18:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kulcstartó a legjobb közös képetekkel.
2010. máj. 29. 18:41
 2/14 anonim ***** válasza:

"Szereti a rapet"

Ez alapján egy ártatlan, megrontanivaló 14 éves maláj leányzónak nagyon örülne...

2010. máj. 29. 18:42
 3/14 anonim ***** válasza:
névnapra nem kell nagy ajándék, esetleg egy üveg bor...mivel még csak 3 hónapja vagytok együtt ne vidd túlzásba, ezt a képes dolgot se..:S nem minden srác repdes tőle
2010. máj. 29. 18:45
 4/14 anonim ***** válasza:
1 laza orált javasolok!
2010. máj. 29. 18:48
 5/14 anonim ***** válasza:

Vegyél neki egy fejős szamarat.

Ezen a videós ötleten jót röhögtem.XD

2010. máj. 29. 18:49
 6/14 A kérdező kommentje:

Mi a bajotok a videós ajándékkal????? Ismerem a barátomat, és tudom, hogy ennek örülne. Ugyanis elég lelkizős, szerelmes típus.

1.válaszoló! Pont egy olyan kulcstartót adtam neki 2 hónapja.:D

2010. máj. 29. 18:54
 7/14 anonim ***** válasza:
Huhh, akkor süss neki valami szív alakú muffint és tedd egy szép dobozba :) Szerintem ez bőven elég a video mellé :)
2010. máj. 29. 18:55
 8/14 anonim ***** válasza:
AZ, hogy az ilyen nyálas, giccses videók általában felkerülnek a youtube-ra is, onnan pedig egyenes út vezet a napiszarra :D
2010. máj. 29. 18:58
 9/14 anonim ***** válasza:
azért mert elég giccses, de ha ez neki tetszik...csak úgy csinálod mintha olyan régóta járnátok, 3 hónap nem egy nagy idő :)
2010. máj. 29. 18:58
 10/14 A kérdező kommentje:

Mi ezt a három hónapot éveknek látjuk.:D Minden nap találkozunk, mert itt lakik pár háznyira, és egy csomószor egymásnál aludtunk már, tehát még éjjel is együtt voltunk (nem történt semmi,nem feküdtünk még le,szűz vagyok ő pedig jól bírja:D), rengeteg közös programot szervezünk, ezért tűnik úgy, mintha már olyan régóta ismernénk egymást.

Hmm... a maffin jó ötlet:) csak az a gáz, hogy nem tudok sütni, főzni, múltkor még egy palacsintát se tudtam megcsinálni XD a barátom pedig szakácsnak tanul... :D de lehethogy a maffin lesz, ha nem lesz más ötlet.

2010. máj. 29. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!