Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ha kiderülne, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha kiderülne, hogy a barátnőtöknek valamilyen fóbiája van mit reagálnátok, gondolnátok?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja vagyunk együtt a barátommal, még nem mertem elmondani neki, de nyelési fóbiám van (félek ételeket lenyelni az esetleges fulladás miatt, tudom, hogy furcsán hangzik, de létező fóbia), így étterembe, közös családi ebédekre sem merek elmenni emiatt. Voltam pszichológusnál, kineziológusnál, nem segített. Tudnátok így együtt élni a barátnőtökkel?
2017. okt. 15. 12:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon lassan eszek, nem sokat és kicsiket nyelek. Nem kamukérdés, tényleg nehézséget jelent számomra az evés. Fagyit tudok enni, mivel az ha elolvad folyékony, csokit is, levest is mondjuk ha nincs benne olyan sok minden. Többi kaját is meg tudom enni csak irtózatosan lassan, de közben mindenvégig félek, hogy félremegy.
2017. okt. 15. 17:50
 12/12 anonim válasza:
Ez borzalmas lehet. Meg az is, hogy nem értik meg. Nagyon szomorú. Vannak ilyen különös fóbiák, amik rengeteg szenvedéssel járnak, de a társadalom, család elutasítása miatti szégyenérzet még tovább nehezít rajtuk. Egyébként nekem hányásfóbiám van, és a barátom abszolút megértő ezzel kapcsolatban. Ha meg tudod értetni vele mi zajlik benned és miért, akkor lehet el tudja ezt fogadni. Bár szerintem ez egy olyan részed, amit fontos megosztanod vele, és az is fontos, hogy támogasson benne. Én a helyedben ilyen barátot keresnék magamnak.
2017. nov. 16. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!