Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről szól ez a dal?
A barátomnak csinálok egy videót, és ezt a zenét gondoltam a képek alá háttérzenének, de nem tudom, hogy miről szól, mert nem tudok angolul.:D És azért nem szeretném ha egy szakításról szóló szám,ot tennék be háttérzenének... :D pls segítsetek!
ez az a dal:
http://www.youtube.com/watch?v=ejjfTaSo1rU
ha annyira érdekel miről szól a dal: google:szövegfordító
Gabriel
Egy nagy kedvenc :
Megőrülök,a szívem összetört,nem tudok aludni,próbálok túllenni ezen,de nem tudom hogyan csináljam,tudom, hogy csak felelősségre kaptam magamat,
de ez nem segít enyhíteni a fájdalmat,meg fogok halni ha nem láthatom az arcod.
Amíg nem jössz vissza,én nem tudok lélegezni,amíg nem jössz vissza nincs rá okom.Megfogom a szívem,a szívem térdre borul,szükségem van rá hogy mellettem legyél.
Most reggel van,és te elmentél,de én még el akarlak érni.
Nem tudom,hogy éljek nélküled.
Azt kívántam,vissza csinálok minden sérelmet amit okoztam,ha vissza hozhatom a szerelmet amit elvesztettem.
Túl magas árat fizetek.
Amíg nem jössz vissza,én nem tudok lélegezni,amíg nem jössz vissza nincs rá okom.Megfogom a szívem,a szívem térdre borul,szükségem van rá hogy mellettem legyél.
Kérlek bocsáss meg nekem.Ha egyek leszünk,több esélyed lesz az életben,amíg veled leszek.
Félig fogok élni,Amíg nem jössz vissza,én nem tudok lélegezni,amíg nem jössz vissza nincs rá okom.Megfogom a szívem,a szívem térdre borul,szükségem van rá hogy mellettem legyél.
Most fordítottam,bocsi ha kicsit értelmetlenek a mondatok,de szerintem jó.
tedd be a Bikicsunajt! szerintem az a legjobb:)
ooo the BIKICSUNAAJJ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!