Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátnőm aztmondta 6év kapcsolat után, hogy elkezdett valakivel beszélni és rá vágyik?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt. Első lépésben had haverkodjak vele mert viccesnek tűnik. A srác a szokásos dolgokat csinálta, minden face képet likeol, de csak amin egyedül szerepel stb. 2hét múlva minden naposak lesznek a beszélgetések és 1 hónap után az első találkozáson is túl vannak. 2 hét találkozó után elém állt egy veszekedés során és közölte, hogy szakírtani akar mert ő most ezt érzi. Ebből nem lett semmi de megint 2 hét múlva egy megint a srác miatt kreállt veszekedés során azt mondta, hogy vele akar lenni és nem érdekli más. Mit tudok tenni? Visszakarom csábítani bármennyire, szerelmes lett vagy nemtudom, hogy nevezzem ezt az egy hónap ismertséget.
2017. okt. 13. 22:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj utolsó de remélem ezt Te sem gondoltad komolyan. Az érzéseknek nem lehet parancsolni? Mert nyilván az csak úgy magától kialakul nem? Ha már érzések vannak, akkor is lehet fair módon intézni és nem belegyalogolva a JELENLEGI párod lelkébe. Ha önző ösztönlény vagy persze megértem, nehéz lehet gerincet növeszteni x idő után. Erről ketten tehetnek de a kérdező nyakába varrni minden felelősséget elég szánalmas. Velem ez azért nem fordult soha elő, mert nem hagytam és nem a p@nám után mentem. Bocs. N
2017. okt. 14. 06:36
 12/21 anonim ***** válasza:
Végül is nem szakított vagy csalt meg, hanem figyelmeztetett téged, ezt lehet jó jelnek is tekinteni, ha észbe kapsz. Valami hiány lépett fel a kapcsolatotokban. Beszéljetek őszintén a problémákról, ki mire vágyik, mit szeretne a másiktól. Beszéljétek át mire lehet alapozni a kapcsolatotok folytatását, jó emlékek, a másik szeretett tulajdonságai, miért jó a maradás. Vannak-e közös célok, hová fejlődött a kapcsolat ennyi év alatt és hol tart most, ki mennyire elégedett ezzel. Mit vártok egy kapcsolattól, ez egybe esik-e vagy eltér egymástól? Vannak-e mér közös céljaitok? Kérded meg mi a vonzó számára abban a másikban? Mi az amit ő megad neki, amit te most nem adtál már meg neki egy ideje. Nézz magadba, te éreztél-e már hasonlóan a hosszú kapcsolatotok alatt? Beszéljétek meg, akarjátok-e mindketten, hogy ez a kapcsolat javuljon.
2017. okt. 14. 06:43
 13/21 anonim ***** válasza:
11 es en nem varrok semmit a kerdezo nyakaba hanem az igazat mondtam es en megertem a lanyt meg a kerdezot is es pedig igy van foleg ha erzesei vannak a masik pasi irant nehez az erzesek ellen parancsolni.
2017. okt. 14. 07:17
 14/21 anonim ***** válasza:

Ugyan nem 6 hanem 1 év után a barátom kezdett elhanyagolni.

Nagyon jókat beszélgettem egy sráccal neten, akit régebbről ismertem. Persze azt akartam, hogy a barátom foglalkozzon velem, de tett rám. A barátnőim friss kapcsolatokban voltak, nem volt idejük rám.

Szóval úgy telt az idő, hogy a barátomnál dekkoltam, miközben a sráccal dumáltam, ő meg játszott, vagy olvasott. Megpróbáltam mindkettőnél odabújni, de zavartam a koncentrálásban..

A sráccal osztottam meg a napom történéseit és teljesen odáiglettem érte. Semmi extra nem volt benne, csak meghallgatott és kedves volt.

Elbizonytalanodtam, gondoltam találkozom vele. Szóltam a barátomnak, hogy összefutok a sráccal, erre kidobott. Nem találkoztam vele végül. Az exem pedig másnap újra akarta kezdeni, mert idegességből szakított. Újrakezdtük. Nem ment, mégegyszer kidobott. Találkoztam a sráccal, elsőre nagyon szimpatikus volt meg jólesett az ölelése. Kb 1 hétig randiztunk, de egyre irritálóbb lett a személyisége, az érintése a mozdulatai meg minden. Szakítottam vele.

A barátom egy segg volt.

Csak annyit akarok mondani, hogyha a csajnak más társaságára van szüksége, és kifejezetten férfiak barátságát keresi, akkor valamit nagyon elcssztél. Valószínűleg már szólt ezekért, de téged nem érdekelt.

Simán lehet, hogy az új hobbyjáért lelkesedett és valakitől elismerést szeretne érte, vagy nem bókolsz eleget, a testére/ruháira, vagy csak simán túl sok időt akarsz nélküle tölteni, vagy azt érezteted, hogy a gondolatai nem elég jók.

Én úgy gondolom, hogy megérdemled, ha elhagyott.

2017. okt. 14. 07:44
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja és kívülről ez így néz ki:

x év kapcsolat után a barátnőm egy másik pasival kezdett beszélgetni, majd találkoztak és elhagyott.

A lány szemszögéből:

X év után a barátom tett rám, egyre kevésbé érdekeltem, mikor szóltam, úgy csinált, mintha nem lenne probléma, nem érdekelte, mert szerinte túlreagálom. Szerettem, de szükségem volt arra az érzésre, hogy fontos vagyok. Szereztem valakit, akinek fontos lettem, majd elbizonytalanodtam, mert jobban éreztem magam a figyelem középpontjában, mint a barátommal.

2017. okt. 14. 07:49
 16/21 A kérdező kommentje:
Akkor leírom pontosan mi volt és mi a helyzet. Tehát még a másik kommentre adok választ, hogy az elején szóltam, hogy ne beszélgessen de nem érdekelte akkor sem mert jó havernak indul. 6 évig egyetlen fiú sem volt az életében csak a közös ismerősök akivel néha beszéltünk. Hiába gondoolod utolsó, hogy ez a helyzet ami nálatok mert nem. Nem én rontottam el tudom hihetetlenül hangzik de én most 6 évnél is mindig az ő kívánságait lestem, mindig kedves voltam, minden este fürdés után megpacskoltam a popóját, amikor bejött mindig mondtam, hogy na igen ...ez az a csaj aki életem szerelme és ez az a test amit sose cserélnék le. Nem volt ilyen xbox téma mert ha véletlen xboxoztam az azért volt mert ő éppen tanult vagy beszélt telefonon a szüleivel, de ahogy végzett letettem idejött és filmeztünk vagy együtt játszottunk. Keveset nem voltunk együtt mivel együtt élünk és kb mindent együtt csinálunk. Mindig ha láttam rajta rákérdeztem, hogy baj van szivem? Mondta nincs, ha láttam hogy mégis van addig kérdeztem míg végül csak elmondta, hogy fáj a feje vagy valami. Megkérdeztem szeretne-e valamit a boltból mert el ugrok akkor érte és mondta hogy valamit a pékségből. Elmentem de közbe a virágosnál is megálltam egy szál virágért, hogy jobb kedve legyen. Akkor mindig nagyon örült. Máskor ha annyira nem volt rosszul csak rossz kedve volt akkor virág helyett elvittem valahova enni vagy moziba. Szóval köszi, hogy leugatsz azért mert a barátod ahogy írtad egy "segg" volt én közelsem vagyok az. A megoldásra törekedjünk és ne a leszólásra, bár most ebben a lassan 3 hónapban lévő helyzetben kezdem azt érezni amit te, hogy odabújok és semmi. Ebből a szempontból megértelek mert most fordítva van ez.
2017. okt. 14. 09:17
 17/21 A kérdező kommentje:
Másik, hogy nem járkált el, nem voltak hétvégi bulik lányokkal vagy fiúkkal szóval megvolt fogva ő is én is. De mivel elém állt és mondta, hogy összefuthat-e vele először egyértelműen nemet akartam mondani de ránéztem és aztmondtam, hogy kicsim 6 éve járunk lesz még elég sok fiú az iskolában, a munkahelyen szóval nem lehet ezt örökre tiltani, menjél nyugodtan bízom benned! Ekkor megölelt és mondta, hogy nem is lesz semmi te hülye szeretlek! És most mégis talán lesz valami és ne haragudjak. Ezt nem értem meg, hogy tudott így megváltozni, hogy nem lát most túl ezen az egészen, hogy mennyi mindent veszít egy ismeretlen miatt. Bármennyire le ülök vele és elkezdem mondani azt látom, hogy ő direkt elnyomja a felém táplált érzéseit és emlékeit, hogy ne zavarodjon össze és könnyen tudjon most lépni. Arra nem gondol, amit többen is írtak, hogy lehet 2-3 hét múlva a srácnál jönnek rá ezek a dolgok és akkor ott sem fogja tudni eltakarni, hogy rossz kedve van és előbb-utóbb rá jön a gyerek és akkor ajtó csukódik. Tegnap amikor mégis elkezdett meghallgatni, 2-3 perc után elkezdett könnyezni és utána sírva üvöltött rám, hogy hagyjam békén nem akar erre gondolni. Most csak az újra koncentrál és szépen nyomja el ezt mivel ha haza megy egyből a sráccal lesz minden nap és arra gondol, hogy akkor nem jut eszébe semmi sem.
2017. okt. 14. 09:27
 18/21 anonim ***** válasza:

Nevetséges ez az egész barátok közt feeling amit leírtál.

Nekem az első benyomásom az, hogy az említett lány egy kislány, agyilag.

Valamikor 16-17 éves korában felszedted, hülyítetted pár évet, aztán most le akar lépni mert kinyílt a csipája.

2017. okt. 14. 10:11
 19/21 A kérdező kommentje:
Valóban 15 volt. De volt már elöttem több barátja is ennek semmi köze hozzá, hogy hirtelen élni akar mert nem hanem másikat akar állítólag. Feljött régebben ez a téma, hogy ha mi szakítunk egyszer akkor biztos legalább egy fél év vagy egy évig nem lesz senkije sem mert ezután szabad akar lenni és nem akarja, hogy bárki bármit megmondjon neki. Erre most mégis bele ugrana egy másikba. És már most úgy szabályozza a gyerek, hogy hihetetlen.
2017. okt. 14. 10:56
 20/21 Noblesse Oblige ***** válasza:

Szerintem akkor nincs mit tenni nagyon. A lány nem partner a kapcsolat megmentésében.

Szerintem az ártott nektek a legtöbbet hogy nem voltak más ingerek. Más fiúk, ezért az első idegenre ráharappot.

Azt saját tapasztalatból tudom írni, hogy az ember szerelmes legyen ahhoz nem kell az hogy rossz legyen a kapcsolat. Én is kezdtem beleszeretni egy munkatársamba pedig nem is közeledett felém. A párom szeretett, a munkatársam csak jól kijött mindannyikunkkal. És arra eszmélek, hogy vonzódom hozzá. Hihetetlen. Kerestem az okokat, de nem találtam semmit.

A mi kapcsolatunkat az mentette meg, hogy én nem untam a párom, szerettem ugyanúgy és különlegesnek gondolnak a kapcsolatunkat. Szóltam neki a dologról és együtt kimásztunk belőle.

Nekem ez munkatárs volt az első komoly inger. A más érzését adta. De az esetből megtanultam azt, hogy kell ezt kezelni.

Sajnálom a kapcsolatodat kérdező! Rólad lemondtak.

2017. okt. 14. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!