Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm aztmondta 6év kapcsolat után, hogy elkezdett valakivel beszélni és rá vágyik?
Ugyan nem 6 hanem 1 év után a barátom kezdett elhanyagolni.
Nagyon jókat beszélgettem egy sráccal neten, akit régebbről ismertem. Persze azt akartam, hogy a barátom foglalkozzon velem, de tett rám. A barátnőim friss kapcsolatokban voltak, nem volt idejük rám.
Szóval úgy telt az idő, hogy a barátomnál dekkoltam, miközben a sráccal dumáltam, ő meg játszott, vagy olvasott. Megpróbáltam mindkettőnél odabújni, de zavartam a koncentrálásban..
A sráccal osztottam meg a napom történéseit és teljesen odáiglettem érte. Semmi extra nem volt benne, csak meghallgatott és kedves volt.
Elbizonytalanodtam, gondoltam találkozom vele. Szóltam a barátomnak, hogy összefutok a sráccal, erre kidobott. Nem találkoztam vele végül. Az exem pedig másnap újra akarta kezdeni, mert idegességből szakított. Újrakezdtük. Nem ment, mégegyszer kidobott. Találkoztam a sráccal, elsőre nagyon szimpatikus volt meg jólesett az ölelése. Kb 1 hétig randiztunk, de egyre irritálóbb lett a személyisége, az érintése a mozdulatai meg minden. Szakítottam vele.
A barátom egy segg volt.
Csak annyit akarok mondani, hogyha a csajnak más társaságára van szüksége, és kifejezetten férfiak barátságát keresi, akkor valamit nagyon elcssztél. Valószínűleg már szólt ezekért, de téged nem érdekelt.
Simán lehet, hogy az új hobbyjáért lelkesedett és valakitől elismerést szeretne érte, vagy nem bókolsz eleget, a testére/ruháira, vagy csak simán túl sok időt akarsz nélküle tölteni, vagy azt érezteted, hogy a gondolatai nem elég jók.
Én úgy gondolom, hogy megérdemled, ha elhagyott.
Ja és kívülről ez így néz ki:
x év kapcsolat után a barátnőm egy másik pasival kezdett beszélgetni, majd találkoztak és elhagyott.
A lány szemszögéből:
X év után a barátom tett rám, egyre kevésbé érdekeltem, mikor szóltam, úgy csinált, mintha nem lenne probléma, nem érdekelte, mert szerinte túlreagálom. Szerettem, de szükségem volt arra az érzésre, hogy fontos vagyok. Szereztem valakit, akinek fontos lettem, majd elbizonytalanodtam, mert jobban éreztem magam a figyelem középpontjában, mint a barátommal.
Nevetséges ez az egész barátok közt feeling amit leírtál.
Nekem az első benyomásom az, hogy az említett lány egy kislány, agyilag.
Valamikor 16-17 éves korában felszedted, hülyítetted pár évet, aztán most le akar lépni mert kinyílt a csipája.
Szerintem akkor nincs mit tenni nagyon. A lány nem partner a kapcsolat megmentésében.
Szerintem az ártott nektek a legtöbbet hogy nem voltak más ingerek. Más fiúk, ezért az első idegenre ráharappot.
Azt saját tapasztalatból tudom írni, hogy az ember szerelmes legyen ahhoz nem kell az hogy rossz legyen a kapcsolat. Én is kezdtem beleszeretni egy munkatársamba pedig nem is közeledett felém. A párom szeretett, a munkatársam csak jól kijött mindannyikunkkal. És arra eszmélek, hogy vonzódom hozzá. Hihetetlen. Kerestem az okokat, de nem találtam semmit.
A mi kapcsolatunkat az mentette meg, hogy én nem untam a párom, szerettem ugyanúgy és különlegesnek gondolnak a kapcsolatunkat. Szóltam neki a dologról és együtt kimásztunk belőle.
Nekem ez munkatárs volt az első komoly inger. A más érzését adta. De az esetből megtanultam azt, hogy kell ezt kezelni.
Sajnálom a kapcsolatodat kérdező! Rólad lemondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!