Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két napja úgy beszél velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két napja úgy beszél velem mint a kutyával. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátom beteg lett(megfázott=a férfiak többsége ilyenkor halálán van), illetve nem tudja kialudni magát(3 órákat alszik). Most ráadásul elég kemény a munkája.

Jövő hét végén találkozunk, addig telefonon hív.

Tegnap felhívott, meséltem neki valamit, majd tök bunkónk válaszolt meg beszélt velem. Gondoltam fáradt.

Ma felhívott telefonon. Rossz volt a kedve. Meséltem neki valamit, erre rámförmedt, hogy fejezzem be mert ezzel csak idegesítem őt. Letettem.

Most megint felhívott. Mondtam neki, hogy tök jó mert vasárnap szabadnapja lesz, gondoljon arra hogy pihenhet, erre rámförmed megint, hogy: "Te meg miről beszélsz?"(olyan bunkó hangnemben, hogy köpni-nyelni nem tudtam). Majd rájött, hogy igazam volt, erre ezt mondja: ja tényleg igazad van.

Aztán meséltem neki valamit a családi ügyekkel kapcsolatba(elég nagy gáz van itthon), erre meg elkezdett negatívan lehúzni, mire mondtam neki, hogy köszönöm a támogatást, erre ő: na mi van mindig azt egyet kell értenem veled és azt kell mondanom amit hallani akarsz?

Mondtam neki hogy mennem kell és letettem a telefont. Őt meg nem is zavarja a helyzet. Mi történhetett?

Én ezt nagyon nehezen viselem. Eddig sosem volt ilyen.

2017. okt. 13. 16:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem tudnék olyan beteg lenni, hogy így beszéljek bárkivel, de különösen nem a párommal.

Arra gondolnék, olyan, mint a részeg, az se mond mást, mint ami benne van, csak többet mond ki.

Szóval szerinte piros lap.

2017. okt. 14. 19:11
 12/16 anonim ***** válasza:
48%

Akik ilyen megértőek a kérdező pasijával szemben, mert ők maguk is ilyenek, azok remélem akkor is ilyen empatikusak, ha egy nő hisztizik, mert megjött neki. Elöljáróban így ennyit

Ha én tudom, hogy iszonyatosan ingerült és ideges vagyok valami miatt, akkor szólok a páromnak, hogy most ne beszélgessünk egy darabig. El kezdek könyvet olvasni inkább, ő mef filmet néz, gond letudva. Nem kezdek el csak azért is kötekedni.

A párod egy balf..sz, addig nem szólnék hozzá, amíg térden állva nem könyörög a bocsánatomért.

2017. okt. 15. 09:05
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 12-es. Én írtam, hogy megértem a pasit. Azt viszont egy szóval sem, hogy kötekednék, mikor ilyen vagyok. Pont úgy, ahogy te én is ilyenkor inkább elvonulok, ettől függetlenül eltudok képzelni és ismerek is olyan párt, ahol tudom, hogy az elvonulás, nem jelentkezés nem opció. Nos náluk, ha a pasi nem telefonál, a csaj megsértődik, tehát bármennyire beteg, fáradt, ideges muszáj beszélnie a nőjével... és nem, felnőtt emberként nem az a feladatod egy kapcsolatban, hogy mindent elnézz, hanem, hogyha nem tetszik valami felnőtt módjára tudd kommunikálni és megbeszélni. Mindkét fél részéről.
2017. okt. 15. 09:19
 14/16 anonim ***** válasza:

"De ha egy szar és rossz kedve van, miért hívja fel a barátnőjét? Hogy valakin levezesse a feszültségét?"

Talán elvárás a barátnő részéről. Ha korábban nem hívta rendszeresen, akkor kérdező mindannyiszor megsértődött. Hát most hívja.

2017. okt. 15. 09:23
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha meg nem hívna, akkor azért hisztiznél.
2017. okt. 15. 16:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Pff gratulálok aki védi a kérdező párját. Akármennyire is beteg vagyok sosem beszélnék így a párommal. Nem is csodálkozom hogy néhány ember itt csak rinyál hogy nem lehet egy normális párkapcsolatot kialakítani, mikor így viselkednek a másikkal. Szánalom.
2017. okt. 16. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!