Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » E-mail-ben szakított velem 9...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

E-mail-ben szakított velem 9 év után. Mi a véleményetek róla? 35/F

Figyelt kérdés
Kilenc évig voltunk együtt. Jóban-rosszban fogtuk egymás kezét. Az utóbbi két évben sok problémánk volt. Próbáltam mindenre megoldást találni vele együtt, de Ő egyre távolodott tőlem. A szex sem működött, nem kívánta. Egyre inkább magába fordult, majd egyik délután várt egy e-mail, hogy legyek boldog mással, Ő (30/L) nem tudja megadni nekem, amire vágyom. (reggel még a telefonba azt mondta hiányzom neki)
2010. máj. 29. 08:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

nem normális az ilyen nő

előbb kellett volna szakítani, de tudom, akkor még nem tudtad, hogy milyen

és mindig az teszi túl magát egy kapcsolaton könnyebben, aki szakít

nem érdemelt meg téged

2010. máj. 29. 13:40
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztató és kijózanító kommenteket. Hálás vagyok érte.

Kedves 24L szívesen írok privát e-mailt, ha engedélyezed :-)

2010. máj. 29. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!