Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő most egy leszbikus nő vagy mi? Véleményeket kérek
Elolvastam. Vagy NAGYON jó barátnők, vagy leszbikusak. Ezt csak úgy tudhatod meg, ha rámozdulsz.
Nyugi, beégni nem fogsz. Ha nem jön össze, a barátaid nem fognak tudni róla, mivel az egyenesen maga után vonná azt is, hogy kiderülne, hogy leszbikus. Ha meg nem az, akkor vszeg összejöttök, és bódottá.
Sok szerencsét! :)
19F
Szia ,mindenféle képpen kérdezz rá,ez egyáltalán nem gáz csak viccesen, hogy van e köztetek valami? :)
lehet igen hogy a lányokat is szereti a mai világban ez nem nagy dolog.
de ha azt mondta h egyedül akar lenni,akkor lehet h te nem jössz be neki mert ilyet akkor szoktunk mondani mikor nem jön be vki :)
de ha megcsókolod majd kiderül..
lehet h a lányokat is szereti meg a fiúkat is :)
írjál,h mi volt , pussz
Szerintem még úgy is rákérdezhetsz, hogy mindketten ott vannak: "ti tulajdonképpen együtt vagytok...Igen/nem? Bocs a kérdésért, ezért/azért érdekel/t volna."
De még ha meg is nyernéd a kiszemelt lányt, a drága barátnője akkor is vérszívóként tapadna barátnődre és mérgezné a viszonyotokat sajnos...
az előttem válaszolónak teljesen igaza van, valahogy így kéne...
bár a leírtak alapján szerintem együtt vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!