Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő most egy leszbikus nő vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő most egy leszbikus nő vagy mi? Véleményeket kérek

Figyelt kérdés
26 éves fiú vagyok, több hónapja odavagyok egy lányért, 1 éve ismerem, de komolyabban, kettesben csak 3 hónapja találkozgatunk. Van egy legjobb barátnője, egy tipikus butch lány, még mondani se kell, hogy leszbi. Nem az, jófej, meg minden, csak ezalatt a 3 hónap alatt történtek érdekes dolgok. Ugye ezt a lányt közös ismerőseink révén ismerem, nagyon tetszik már régóta, mert tényleg kevés ilyen gyönyörű, csinos, okos lány van, mint Ő. Most ez hülyén fog hangzani, de amikor találkozunk és ott van a barátnője, mindig úgy érzem, hogy több van köztük, mint barátág és hogy a barátnője féltékeny rám. Eleve mindig ott van a csaj, ahol Ő. Ha elmegyek hozzá beszélgetni, ott van a csaj is. Ha találkozunk így barátokkal közösen, akkor a csaj úgy néz rá, mintha fel akarná falni a szemével. Jó, barátnők közt kicsit intimebb a viszony, de nekik ilyen tök fura, a leszbi csaj kicsit ilyen komolytalan, gyerekes, a lány meg, aki tetszik ilyen komoly, nőies és mindig úgy viselkednek egymással, mintha nem tudnának egymás nélkül élni, egyszer egyik a másik haját simogatja, meg a leszbi csaj átkarolja a lányt és úgy ülnek, meg ilyenek. Legjobb az volt, mikor a lány kicsit összekapott az egyik barátunkkal, mert valamiben nem értettek egyet, a barátnője meg elkezdi, hogy "Esküszöm, ha nem fejezed be, megcsókollak". Mindenki röhögött, de szerintem ez kissé fura. Ha felmegyek hozzá és ott a barátnő, akkor olyan cinikus megjegyzéseket kapok a csajtól, hogy "Mivel is foglalkozol? Illusztrátor vagy? Először is valami gyerekkönyv szerkesztőnek tippeltelek", meg "Remélem, tudsz vezetni". A lány meg totál odavan a barátnőjéért, ha kettesben találkozunk, akkor is mindig X a téma pl. "sietek, X-nek kell összedobnom valami kaját" "Ha most itt lenne X" (még jó, hogy nincs). Annyira ellentétek, mégis nekem már túl bensőségesnek tűnik a viszonyuk. Szeretném, ha komolyabbra fordulna ezzel a lánnyal minden, de a barátnője mindent megakadályoz. Arra is gondoltam már, hogy a lány is érez valamit a barátnője iránt. Segítenétek?
2010. máj. 28. 17:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ő tudja, hogy én nem csak barátkozni szeretnék vele, erről már beszéltünk, akkor azt mondta, hogy neki már régóta nem volt barátja és hogy kb. 1 éve tervezte el, hogy inkább egyedül lesz egy darabig, amit nem értek, mert sokan vágynak ilyen nőre, az biztos. Amúgy meg az a baj, hogy nem csak együtt lógnak sokat, hanem egymáson is.
2010. máj. 28. 17:31
 12/19 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy van köztük valami. De ezt csak úgy tudod kideríteni, hogy beszélsz vele.
2010. máj. 28. 17:31
 13/19 anonim ***** válasza:

Elolvastam. Vagy NAGYON jó barátnők, vagy leszbikusak. Ezt csak úgy tudhatod meg, ha rámozdulsz.

Nyugi, beégni nem fogsz. Ha nem jön össze, a barátaid nem fognak tudni róla, mivel az egyenesen maga után vonná azt is, hogy kiderülne, hogy leszbikus. Ha meg nem az, akkor vszeg összejöttök, és bódottá.

Sok szerencsét! :)

19F

2010. máj. 28. 17:35
 14/19 anonim ***** válasza:
ilyen csajjal nem is foglalkoznék már bocsásson meg a világ:)
2010. máj. 28. 19:34
 15/19 anonim ***** válasza:
kérdeztesd meg egy másik emberrel....kutakodj...stb...de mindenképpen megbízható embert keress ha esetleg megkérdezteted!
2010. máj. 30. 17:41
 16/19 anonim válasza:

Szia ,mindenféle képpen kérdezz rá,ez egyáltalán nem gáz csak viccesen, hogy van e köztetek valami? :)

lehet igen hogy a lányokat is szereti a mai világban ez nem nagy dolog.

de ha azt mondta h egyedül akar lenni,akkor lehet h te nem jössz be neki mert ilyet akkor szoktunk mondani mikor nem jön be vki :)

de ha megcsókolod majd kiderül..

lehet h a lányokat is szereti meg a fiúkat is :)

írjál,h mi volt , pussz

2010. jún. 10. 23:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát ez elég nehéz helyzet, mert ha megkérdezed és nincs semmi közöttük, lehet megsértődik..én tuti valahogy kipuhatolóznám, csak az a baj, ha megpróbálsz közéjük állni hidd el a barátnője egy életre elintéz.Dmivel ők nagyon jó barátnők..tehát tudja befolyásolni..
2010. júl. 16. 11:33
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem még úgy is rákérdezhetsz, hogy mindketten ott vannak: "ti tulajdonképpen együtt vagytok...Igen/nem? Bocs a kérdésért, ezért/azért érdekel/t volna."

De még ha meg is nyernéd a kiszemelt lányt, a drága barátnője akkor is vérszívóként tapadna barátnődre és mérgezné a viszonyotokat sajnos...

2010. júl. 16. 14:04
 19/19 anonim ***** válasza:

az előttem válaszolónak teljesen igaza van, valahogy így kéne...

bár a leírtak alapján szerintem együtt vannak...

2010. júl. 16. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!