Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a pasim foglalkozzon velem?
Nos,le kell kattantani a játékról.Párom általában nem ilyen,de most rákattant egy játékra,és szinte beszélni sem lehet vele.Most,h valamiért nem akar futkorászni a gépén jön bújik foglalkozik velem.
Amúgy előtte volt,h nyavalyogtam neki,h foglalkozzon velem is...ezt a pihenőnepjain szoktam mondani.Kerekperec eléállok,és megmondom neki,h tudom,fontos a játék,de én is vagyok.Legalább vasárnap.
Ha nem megy semmi akkor:
Gonosz trükk,de ha értesz egy kicsit a számítógéphez,akkor rontsd el a játékot:D:D:DDe úgy,h ne tudja mi a baj...és főleg ne derüljön ki,h te voltál.
szia!
Szerintem minél többet hangoztatod,hogy foglalkozzon veled,annál jobban nem fogja érdekelni a dolog! Próbálj színt vinni az életetekbe! Öltözz csinosan,légy kívánatos, vegyél akár egy szexis fehérneműt, hívd meg a barátaidat hozzátok egy vacsira, vagy szervezz közös programot! A legrosszabb, ha nyűgnek érzi,hogy vagy. Állandóan csak azt hallja,hogy a gépe "ellen vagy". Sajna a pasik egyszerre csak egy dologra tudnak koncentrálni, ugyanis szerintem csőlátásúak. :) Zökkentsd ki ebből az állpotból,hogy neked is és neki is pezsegjen az élete. apró dolgok néha többet jelentenek, mint az, ha állandóan ugyanazt ismételgedet: "Foglalkozz velem!".
sok sikert!
Totál megértelek. Mindenképp valahogy le kell szoktatni őt a gépről.
Vagy mi lenne, ha egyszer hazajönne, és nem lenne kaja, nem lenne kimosva, stb. aztán szépen a fejéhez vágnád a szennyesét, hogy nem a takarítónője vagy, hanem a barátnője. Vagy ennek megfelelően kezel, vagy menjen a fenébe!
Helló.
Szerintem lehet hülyén hangzik de ülj be a gép elé az asztalra vagy a székbe egy elégé sexi ruhában és javasold neki a gép hejet játszon veled(jó ez betegesen hangzik dehát mi a fontosab te vagy a játék ja és azért pont a szex mert ha arra se képes akor mire másra). Amúgy a gépet te is lezárhatod egyszerűen (minimális vagy semmien programozói tudással is). De lehet az 1. jobban tetszene neki :P
Szia!
Nálunk is volt és néha van hasonló probléma. Én ha elhanyagoltnak érzem magam elmegyek valahová szórakozni a barátaimmal. Pár alkalom után már kezdi idegesíteni, hogy nem tudja mit csinálok. Elkezd motoszkálni a kis zöld manó és programokat szervez. A múltkor az autómosóban ahová járok kaptam egy nyalókát az autómosós sráctól. Teljesen ki volt akadva és azt mondta kitekeri a nyakát ha mégegyszer nyalókát ad. A kis zöld szörny lendületet tud ám adni a pasiknak. Pedig én nem ilyen szándékkal megyek el otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!