Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kisebbségi komplexus, mert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisebbségi komplexus, mert a párom jobban keres?

Figyelt kérdés

A párom jóval idősebb nálam (majdnem 7 évvel) így az életben is sokkal előbbre tart. Van már egy diplomája, illetve két szakmája is.

Nekem csak egy érettségim van, ill majd diplomám lesz, még tanulok.

Bár dolgozom, csak diákmunkám, ő értelemszerűen jobban keres nálam, emiatt mindig rosszul érzem magam, olyan, mintha ő tartana el.

Soha nem nehezményezte ezt, szerette volna, ha ott

is hagyom a munkát, tanuljak, az a dolgom, de ha ennyit sem tudnék hozzátenni az életünkhöz, úgy érezném, nem is nő vagyok, hanem valami kis utánfutó, pótkerék.

Viszont bánt az is, egyedül nem tudnám hozni ezt a színvonalat, amit most ketten még évekig.

Külföldön élünk, ide is csak miatta jutottam ki, ha otthon maradok vidéken, most egyetem helyett valami gyárban állhatnék a szalag mellett, annyira nincsenek arrafelé perspektívák.

Szóval, hogy van hol laknom, van mit ennem, van jövőm, azt egyedül neki köszönhetem.

Emiatt mindig igyekszem nagyon keveset költeni magamra, ritkán veszek ruhát, kozmetikumot, bármit, akkor is olcsóbbat, mint megengedhetném, mert úgy érzem, ha egyedül lennék, nagyon rosszul élnék (idekint el tudnám magam tartani, hisz felsőfokon beszélem a nyelvet plussz az angolt is, illetve van már pár év munkatapasztalatom több munkakörben is), nem lenne esélyem tanulni vagy feljebb lépni.

Szerinte lökött vagyok, de attól még így érzek.

Hogy tudnék átlendülni ezen?

24n, 30F, 4 éve együtt

2017. szept. 29. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a jó mentalitás. Majd ha úgy érzed, hogy egyedül is meg tudnál élni a jéghegy hátán, akkor elmúlik a félelmed. Addig maradj hálás és szerető pár.
2017. szept. 29. 12:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Most én is így érzek, bár nekem kissé más a szituáció. Hidd el, amit te csinálsz nem élősködés, hiszen zavar téged hogy most ez a helyzet, de amint lesz munkád, jobban fogsz keresni, nem fog már így zavarni.
2017. szept. 29. 12:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezzel mi a gondod?

Szeretitek egymást, egy pár vagytok, össze tartoztok.

Az a minimum, hogy ilyen esetben egymást segítve haladtok, ki hol tart.

Én, két, háromszorosát kerestem mindig a párom keresetéhez képest. Soha, egy pillanatra nem éreztem, hogy lehúzna.

Ő sem érzett semmi ilyesmit, mert hosszú távra, közösen terveztünk. Ami volt, az kettőnk haladására volt.

Az ember szereti a másikat, hosszútávra tervez, örül, ha a párja is halad.

Szerintem, próbálj leszállni erről a témáról és élvezd a szerelmét:))

2017. szept. 29. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!