Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan bekuljunk ki a baratnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bekuljunk ki a baratnommel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap este a baratnommel kozosen atolvastuk a Nemzeti Konzultacio pontjait. Tudni kell rolam, hogy en nagyon komolyan veszem az orszagunkat jelenleg fenyegeto problemakat, a baratnomet annyira nem erdekli a tema. O viccesnek tartotta a pontokat, azt mondta, hogy “poenbol” mindegyik alatt az igent fogja beikszelni. Na, en ezt termeszetesen nem tartottam poennak, kicsit hamar elvesztettem a turelmem, megmondtam neki, hogy nagyon orulok, hogy neki ez ilyen vicces, orulok, hogy leszarja mi fog tortenni, remelem azon is igy nevet majd amikor a munkanelkuli migransok gyereke a suliban az allami tamogatasbol vett uj iPhone-nal menozik majd, mig nekunk azon kell aggodnunk honap vegen majd, hogy ha befizetjuk a szamlakat, tud-e meg enni a gyerekunk valamit, esetleg tudunk-e majd neki osszel uj cipot venni, vagy jarhat a lyukasban az esoben.

Erre a baratnom is tamado lett, szerinte hulye vagyok es ezek csak remhirek, en pedig erre sajnos nagyon ocsmany modon agymosott neolibsinek hivtam ot, es mergemben az is kicsuszott a szamon, hogy majd ne nekem sirjon, ha a migransok k**vaja lesz es naponta oten eroszakoljak meg, mert akkor majd en is igy nevetek, mint most o...

Termeszetesen ezeket azota rettenetesen megbantam, de nem tudom, mivel engeszteljem ki, en hajlando vagyok ot tovabbra is elfogadni olyannak, amilyen, eddig is tudtam, hogy ot nem erdeklik a bonyolultabb temak, elvan a maga vilagaban, ugy gondolom ez nem baj, ha egy no annyira nem assa bele magat a politikaba, csak elvesztettem a fejemet tegnap este. Viszont ugy erzem, hogy benne valami most megvaltozott es mar nem ugy nez ram, mint eddig.

2017. szept. 28. 15:46
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
84%

"Hetes, tudod erre van egy nagyszeru megoldas, kilepunk az EU-bol, es kesz, utana nem bszogatna senki, hogy kotelezo bunozoket fogadnunk a hazankba. "

Ennyire ne legyél már agyhalott. Szerinted miből épül, és fejlődik az ország? Elárulom, hogy az EU-s támogatásból. Ahogy kilépünk az EU-ból, onnantól kezdve kampec az országunknak.

2017. szept. 28. 16:08
 12/36 A kérdező kommentje:
Mar bocs, 11-es, mas nem EU-s orszagok kozott is van, amelyik azert eleg szepen megvan. Es en inkabb lemondok a tamogatasokrol, minthogy be kelljen fogadnunk kotelezoen valami ongyilkos-terrorista hatrahagyott ivadekat a csaladunkba, akkor is, ha ez a sajat gyerekunk eletenek minosegromlasat eredmenyezni. Errol nem ir az Index es a 444, mi? De nem a Soros-babokkal jottem vitazni. Ertelmes tanacsot meg senki nem irt.
2017. szept. 28. 16:14
 13/36 anonim ***** válasza:
56%
Te agyhalott, NEM KELL KÖTELEZŐEN BEFOGADNI ŐKET! EL KELL BÍRÁLNI A MENEDÉKKÉRELMÜKET! Mellesleg nyugodj meg, az időzített bombák már itt vannak, beépültek a társadalomba, megszerezték az adott ország állampolgárságát.
2017. szept. 28. 16:19
 14/36 anonim ***** válasza:
94%

"Mar bocs, 11-es, mas nem EU-s orszagok kozott is van, amelyik azert eleg szepen megvan."

Igen, de mi nem tartozunk azokhoz az országokhoz. Gondolkodjál már egy kicsit. Elég egyszerű ember vagy, ha minden bevándorlót egy kalap alá veszel. Bár az ilyen primitív emberek miatt van a Fidesz hatalmon. Egyszerűen mindent elhisztek:) Ha fordított lenne a helyzet és a te hazádban dúlna háború, és kénytelen lennél eljönni onnan, mert ugye nem akarsz meghalni, akkor megnézném, hogyan reagálnád le, ha nem akarnak más országok rajtad segíteni.

2017. szept. 28. 16:23
 15/36 anonim ***** válasza:
27%
Mi ezt úgy oldottuk meg a családban, hogy én, mint családfő vagyok felelős a megélhetésért és a politikáért, én szavazok, én olvasom a híreket, a feleségem pedig főz a gyerekeknek és nekem, illetve elvégzi a házimunkát.
2017. szept. 28. 16:24
 16/36 anonim ***** válasza:
96%
A másik: A Soros ellen indított "háború", csak álca. Elárulom, Soros le se szarja Magyarországot, csak ti mindent elhisztek, amit a tv-ben hallotok.
2017. szept. 28. 16:24
 17/36 anonim ***** válasza:
46%
Ez elég reménytelen, engem egyszer majdnem azért hagyott ott a barátnőm, mert nem rá, hanem másra mondtam, ennél jóval finomabbakat, de ugyanígy kiakadva, és ettől ő megijedt, hogy egy elmebeteg vagyok.
2017. szept. 28. 16:25
 18/36 anonim válasza:
100%
Szerintem mind tök hülyék vagytok!
2017. szept. 28. 16:28
 19/36 A kérdező kommentje:

14-es, arra nem gondoltal, hogy talan nem veletlenul nem akarja oket senki befogadni? 100 migrans kozul lehet mondjuk 10, aki normalis, rendben ezt alairom, de nem tudod kiszurni, melyik milyen! Megnezheted Japant, ok abszolut lezarjak a hataraikat azok elott, akik terrorista orszagokbol jonnek, erdekes, naluk valahogy nincs is robbantgatas meg tomegbe gazolas.

Minket akarhova beengednenek, mert nalunk az a jellemzo, hogy tanult, hasznos emberek elnek, a magyar munkaero mindenhol ismert, az ertelmisegi munkaero es a szakmunkasok is es altalaban valamilyen idegen nyelven is beszelunk, vagy tanulasra hajlandoak vagyunk. Bocs, de a migransokra ez nem jellemzo es nem a hataron fognak valogatni, hogy jo, ez itt eppen egy orvos, o johet.

2017. szept. 28. 16:30
 20/36 anonim ***** válasza:
88%
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: SEHOGY. Butának tartod a barátnődet, meg általában a nőket. Ép eszű nőnek nem kell ilyen pasi. Vicces, hogy pont Te vagy a muzulmán bevándorlók ellen, miközben pont úgy gondolkodsz a nőkről, mint ők. Egyébként meg sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy Te bántalmazod a partneredet, minthogy terrortámadás áldozata legyen.
2017. szept. 28. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!