Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok melyik lánytípust preferáljátok jobban? Vagyis személy szerint te melyiket? (lenn tovább)
Figyelt kérdés
-kis kedves, aranyos, mosolygós, édes, kislányos, vicces, jóhumorú, nyílt
vagy inkább
-kifejezetten értelmes, kicsit elvont, "művészlélek" , kicsit különc, furcsa, zárkózottabb típus
2010. máj. 27. 22:32
11/26 anonim válasza:
legyen a második...szeretem a kicsit különc, elvont lányokat..és eddig őt senki nem választotta így az enyém lehet :D
12/26 anonim válasza:
A konyhában legyen szakácsnő, az ágyban meg ku*va!
De ne fordítva!
13/26 anonim válasza:
én kedved, aranyos, mosolygós, vicces,jóhumorú,kifejezetten értelmes,kicsit különb, zárkozottabb típus
15/26 anonim válasza:
a művészlelkek bizonyos helyeken már egyáltalán nem számítanak különcnek, csak egymást majmolják, ott már felüdülés az első
16/26 anonim válasza:
Igazándiból mind a kettő bejön. Talán a humor miatt inkább az első.
Viszont szeretem, ha egy lány "furcsa"...
Hmmm. Nehéz kérdés. Szerintem a külső alapján döntenék. :D
20F
18/26 anonim válasza:
akkor ezek közül talán az arnyoskás..de az kislány és nem nő.
19/26 anonim válasza:
Kedves kérdezö, Te a 2. típus vagy véleményem szerint.
Ezt nem lehet, így meghatározni, legyen mindkettöböl benne.
21/F
20/26 anonim válasza:
inkább egyiksem. egyik se jó, mert mindkettő szélsőséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!