Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek számít hogy a pasi ezermester legyen?
Apa és férfi rokonok nélkül nőttem fel, nem volt senki aki megtanítson szerelni. Fogalmam sincs hogy az akkun kívül mi-micsoda a kocsiban, de még azt se tudom kivenni, nem tudom hogy kell, hova szabad nyúlni. A lakásban az égőt ki tudom cserélni de a lámpát feltenni, bekötni nem. Ikea bútort se igazán tudom összerakni ahogy az üzletben kinntvan, kicsit furcsa, csálé lesz mindig.
A szerszámok használatát is youtube videókból néztem ki, mert nagyon vicces de nem is láttam ezeket elötte soha élőben!
Mennyire furcsa, férfiatlan, lúzer dolog ez? Az élet más területein férfi vagyok, csak az a szerelés maradt ki nekem. Legutóbbi barátnőm részben ezért szakított, mert mekkora gáz hogy mindenért szerelőt kell hívni, miközben a barátnői pasijai kb saját kézzel fel tudnak építeni egy házat és mindent bekötni.
Egyaltalan nem fontos.
Es a villanyszerelest, gazszerelest normalis ember szakemberre bizza. Az autot se buheralja nem szerelo.
En mondjuk egg ikea butort ossze tudok szerelni, amj kisebb, a nagyobbhoz meg ugyis kell segitseg.
Nekem például nagyon imponál, nekem fontos. Ettől függetlenül nem gondolnám szakítóindoknak. Igazából már az is szép teljesítmény szerintem, hogy próbálkozol. Jobb, mint aki szerelőt akar hívni a nyikorgó ajtó megolajozásához.
Én szerintem csak a mostani párom miatt ragaszkodok ennyire a szerelgetéshez, ő tényleg mindenhez ért ilyen téren. Meg például nagyon jó közös program hogyha a lánynak van rá igénye. Én szeretek kiülni vele barkácsolgatni, ha valami elromlik, azt ketten csináljuk meg stb (kivéve az áram meg gáz, azt nem vállaljuk). Tök sok dolgot tanultam tőle. Például a kerítést 2 hónapja csináltuk meg ketten, teljesen új, minden ki van cserélve.
Nekem az ilyen pasi életképtelennek számít. Ikea bútort 13 évesen össze tudtam rakni.
Furcsának nem furcsa, mert láttam már ilyen pasit, elég is volt belőle, még egyel nem szeretnék találkozni.
Én nem lány vagyok, de elgondolkodtam és válaszolok. Én olyan vagyok aki lényegében bármit meg tud csinálni, villany, háztartási gáp, kerti gépek, autó, fúrás, faragás. Lényegében bármit. Az egész családom az utolsó felmenőmig akiről hallottam mind ilyen emberek voltak. Lakatosok, kőművesek, asztalosok, kovácsok között nőttem fel.
És vannak haverjaim akiknek fogalma sincs ezekről a dolgokról, olyan szinten, hogy a modern korba születtek, de egy TV beüzemelése feladja a leckét. Bicikli lánc felrakás... és más egyéb dolgok, de azokat már én úgy szégyenlem, hogy le sem írom ide.
Ehhez képest nekik sorra vannak barátnőik, csajaik, stb. Én meg réges régen egyedül vagyok.
Szóval ennyit jelent ez az egész. Körülbelül semennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!