Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik tipusú férfiaknak jönnek be a ducilányok?
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 12:05
21/25 anonim válasza:
Engem nem zavar ha téged sem zavar...csak ismerkedés...abból pedig bármi lehet (ezt mondjuk olyan halkan mondtam, hogy most értsd félre :P)
22/25 anonim válasza:
Én szívesen elvennélek, csak ne várd, hogy át is vigyelek a küszöb felett.
23/25 anonim válasza:
Figy én sovány vok 180 centi magas jóképű a lányok szerint is és kondizok is rendesen szal van izmom is:D De ettől még csípem a duci csajokat ha nem naon az:D
25/25 anonim válasza:
"olyanoknak jövök be akik vették a fáradtságot és lefogytak és nem próbálták önigazolni magukat, hogy a duci az hú de jó és szexi"
Ezek szerint nekem be kéne, hogy jöjjél... ugyanakkor én nem külsőre ítélek, hanem természetre is, ez meg nem tetszett, annak ellenére, hogy én nem próbálta igazolni magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!