Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnátok, ha a párotok egy szál virággal sem készült volna az évfordulótokra?
Én akkor akadtam volna ki, ha virággal készült volna, nem szeretem a virágokat 😁
Ha nem tetszik hogy ilyen, el lehet hagyni
Ha tudnám, hogy ilyen, miért akadnék ki? Azon azonban kiakadok, hogy egy év alatt ennyire sem sikerült egymást kiismernetek.
Mindkét fél egyformán hunyó.
Ezt mondja meg valaki: Ha nem házassági évfordulóról van szó, akkor mi számít járós évfordulónak?
Az első személyes találkozásotok?
Az első randi?
Az első csók?
Az első szex?
Amikor megbeszéltétek hogy együtt vagyok? (már ha volt ilyen).
Ezt a fa szságot.
El kell hagyni a tuskót.
Tudta, hogy neked fontos. Csak ennyi a lényeg. Ki nem kakilja le, ha neki nem fontos. Ha egy pár vagytok, erőtvesztek magatokon, hogy örömet okozzatok a másiknak és boldognak lássátok, ettől ti is örültük.
Én a helyedben nem tennék semmit érte, mielőtt dobom, utána megmondanám, hogy azért nem húzom le a wct, mert nekem nem fontos, azért főzők csak magamra, mert nekem nem fontos, hogy eszik e, azért nem szexelek, mert nekem most nem fontos a szex, azért nem érdeklődök felőle, mert nem érdekel. Mert nem érdekel mi van vele és nem akarom megerőltetni magam a boldogságáért.
Nem a dátumnak kell fontosnak lennie a számára, hanem annak, hogy neked fontos volt az alkalom és tett egy számodra fontos dologra.
Mi sose vettünk egymásnak semmit évfordulóra meg ilyen hülyeségekre. Egy szál virágot meg minek? Elhervad egy hét múlva, 2 múlva meg el is lesz felejtve. Egy ágyba hozott kávé, vagy egy közös horgászat, kirándulás stb nekünk többet ér. Vagy még az se kell, ha más nem punnyadunk otthon, csak együtt legyünk. Én azokat nem értettem soha, akik "félévfordulót" meg az első csókot is ajándékkal ünneplik. Attól, hogy vesz nekem valami szivecskés vackot nem leszünk előrébb meg a kapcsolat se lesz jobb.
Ettől függetlenül persze, ha bunkó megalázó módon közli ezt veled, az sosincs rendben. Inkább előre meg kellett volna beszélni, hogy nem ajándékoztok és kész. Bár az, hogy még csak valami kisebb programot se volt képes csinálni az azt mutatja, hogy nem nagyon jelent neki bármit is ez a kapcsolat.
Engem aztán nem érdekelt. Ő sem készült semmivel, mégis jó volt a nap.
Szeretkeztünk, kv-ztunk egy jót, elmentünk fagyizni, este meg bontottunk egy sört. :)
Ennyi volt a nagy évforduló.
Milyen meglepetessel keszultel?
Kerd vissza ha valami ajandektargy...
Amugy jot nevetek az ilyen szolgalelku nokon :D nem szemelyes bocsi... De ez szanalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!