Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon gáz ez a szituáció?
A nyáron dolgoztam, ahol össze haverkodtam egy sráccal, akivel egy egyetemre járunk, és ő volt a legértelmesebb, szóval jól kijöttünk. Egyetem miatt volt közös témánk amiről tudtunk beszélni. Én egy jó egyetemi haverként könyveltem őt el. El hívott sörözni a napokban. Én meg, mivel régebben amúgy is néhány fiú haverommal elszoktam menni, így igent mondtam.
Na már most, van egy barátom akivel 3 éve együtt vagyok. És azt mondta hogy ez elég gáz szituáció, mert szerinte tuti tetszek annak a srácnak, és én se örülnék ha egy csaj elhívná őt sörözni és elmenne vele akinek ő bejön.
Mondtam neki hogy régebben másokkal is elszoktam ritkán menni sörözni, azt mondta h az más mert őket nagyon régóta ismertem.
Ez nekem eszembe se jutott, mikor igent mondtam, mert én a fiúkkal amúgy is mindig jobban kijövök mint a csajokkal, nem mellesleg sose tekintettem egyik ilyen srácra se úgy hogy akarnék tőlük bármit is. Én szigorúan haverként tekintek rájuk.
Viszont sajnos minden eddigi fiú haveromat elvesztettem, mert mindegyiknek előbb utóbb tetszettem.
Viszont ezt nem értem, mert rengeteg csajnak vannak fiú haverjai akikkel hülyéskednek, söröznek......
Szerintetek?
Én megbeszélném a párommal, hogy mivel igent mondtam, erre a talira már elmegyek - nyilván a párod se örülne neki, ha féltékeny állatként lenne beállítva, amiért miatta lemondasz egy programot :D -, de ezen információ ismeretében, hogy most már fixen tudod, hogy tetszel a srácnak, a sörözés után szépen lassan leépíteném. Ha meg esetleg mégis bepróbálkozik, akkor legalább személyesen, határozottan tudsz neki nemet mondani, hogy tiszta legyen a továbbiakban.
Nincs baj a haversággal, csak tarts egy kis távolságot. :)
Én nem látok semmi gázt a helyzetben.
Abban inkább, hogy mégis melyik egyetemen fogalmaznak így:
" elszoktam ritkán menni sörözni, "
jajj dehogy randi.....
Na, én is úgy gondoltam amúgy hogy nem akarok paraszt lenni, szóval még gondolkodom hogy lemondjam-e, vagy egyszer el megyek vele a suli kocsmába sörözni, aztán többet meg nem. Mert így átgondolva már nekem is gázosabb kicsit, és persze a barátomat is megértem. Én ezeket át se gondoltam...... Dehát úgy gondoltam, hogy tudja a srác h van barátom, 10000% h csak haverkodni akart. Na mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!