Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hívjam fel magamra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam fel magamra a figyelmét?

Figyelt kérdés
a barátommal már 3/4 éve járunk, és úgy veszem észre, teljesen természetesnek veszi, h. vagyok neki. Sokszor azt érzem, h. jópár dolog van az életében, ami fontosabb(nak tűnik) nálam, és annál h. velem legyen. Ajándékot sem kaptam tőle még semmit, és telefonon is csak nagyon ritkán keres. Amikor együtt vagyunk, mindig azt mondja, szeret, de akkor nem értem, miért nem foglalkozik velem kicsit többet, miért nem udvarolgat már nekem. Tudom, nem ennek kéne lenni a legnagyobb problémámnak, csak néha olyan jól esne 1-1 sms vagy ha kicsit jobban éreztetné, h. fontos vagyok neki.
2008. okt. 20. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Mond meg neki.

Inkább örülj, hogy már természetesnek tart, az élete szerves részének.

2008. okt. 20. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
Csatlakozom.....Tök hülye vagy , hogy ilyenekkel izfatod magad......de leginkább őt....
2008. okt. 20. 20:26
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem se hisztizz, és fejezd be a drámát. Utáljuk az ilyen nyúzást, az ellenkező hatást fogod elérni.
2008. okt. 20. 20:58
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Mond meg neki, hogy néha jól esne, ha meglepne valamivel, nem mondom, hogy halmozzon el ajándékkal, néha-néha egy szál virág.... Bár gondolom nem is igazán ezt hiányolod hanem nem érzed, hogy eléggé törődne veled. Ha így van akkor mond meg neki, hogy néha picit több törődésre, gondoskodásra, kedveskedésre vágysz. Ha szeret biztosan megérti:) Néha te is lepd meg ezzel-azzal, biztos ő is örülni fog neki és gondolni fog rá, hogy te is örülnél neki.
2008. okt. 20. 21:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Az a helyzet,hogy mi nők szeretnénk ha a kezdeti udvarolgatás,kedveskedés,törődés sokáig tartana, de ha lehet örökké,de sajnos ez nem így van.Ahogy tapasztalod a férfiak megszokják,hogy vagyunk, és ezekről a dolgokról leszoknak.Attól még szeretnek miket,csak kényelmesebb ez a fajta kapcsolat,mint az örökös udvarolgatás,bókolgatás.Valóban annyit tudsz tenni,hogy néha megejted neki,ilyen jól esne egy kis meglepetés,egy kis virág.De sokszor,vagy állandóan ezt hajtogatni nem érdemes,nem szeretik,nekik ez egy macera,sajnos.Az a kezdeti rózsaszín bubi elszállt,ne keresd, a lényeg hogy melletted van,szeret.Esetleg néha te is lepd meg aprósággal,vagy sms-el.
2008. okt. 20. 21:18
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a (többség) válaszát! a fiúknak meg üzenem, hogy ilyen lojalitással inkább menjenek kőművesnek. A "tök hülye vagy"-jellegű válaszokat meg inkább tartogassák a kedvesüknek, hátha ott sikert aratnak vele...vagy nincs? azon sem lepődnék meg...tuskó
2008. okt. 20. 21:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha én lennék ebben a szituban, számomra ez az érdeklődés hiányát jelentené, azt hogy már nem szeret (annyira). Mondd el neki, hogy több törődésre vágysz és próbáljon meg jobban figyelni rád. Törődj vele úgy, ahogyan te szeretnéd, hogy törődjön veled. Bizonyára jól esik majd neki. Ezután kérdezd meg tőle: ugye milyen jól esnek neked ezek az apró gesztusok, melyeket tőlem kapsz? Mondd neki, hogy neked is jól esnének ezek. Nem egy megszokott bútordarab vagy, hanem a párja, aki törődést igényel, akire figyelnie kell, akit tisztelnie kell.
2008. okt. 20. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a barátom úl sok meglepetést tartogat,mindig ajándék meg sms. És mindig velem akar lenni.Nekem meg ez nem tetszik.Ez se túlj jó.Nem akarsz pasit cserélni?:P
2008. okt. 20. 21:44
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönöm Nektek is a válaszaitokat! Ezt ki fogom próbálni, hogy én is meglepem apró dolgokkal, remélem hasznos taktika lesz!

hát igen...mindenkinek az kéne, ami nincs. Össze kéne keverni a pasijainkat, hátha kisül belőlük a tökéletes pasas :-)

2008. okt. 20. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!