Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti eltudtok képzelni többet barátaságnál, annál a lánynál aki most az egyik legjobb haverotok?
Utolsó válaszoló: nekem is pontosan így volt! A legjobb barátommal akkor ismerkedtem meg, amikor ő szerelmi bánatban szenvedett, s az én kapcsolatom sem volt fényes. Nagyon szoros barátság és bizalom alakult ki köztünk, és olyan nagyon szerettük egymást, hogy mindig becéztük egymást, de csak szimplán barátilag. Természetesnek vettük azt is, ha azt mondtuk egymásnak, hogy szeretlek. A viselkedése nekem akkor vált furcsává, amikor egyre többet mondta, hogy szeretlek, azt hogy hiányzol, elmaradt a szokásos hugi becézés, és kicsim illetve drágám, angyalom...stb. lett. Gyanús volt, de nem mertem biztonsággal kijelenteni, hogy szerelmes. Aztán egy este sms jött, amiben leírta, mit érez. Ezután jöttünk össze. És ahogy ti is egy éve vagytok jegyben, úgy mi is. :)
Szerintem lehetséges kapcsolat barátok között. Miért is ne lehetne? :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!