Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti eltudtok képzelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti eltudtok képzelni többet barátaságnál, annál a lánynál aki most az egyik legjobb haverotok?

Figyelt kérdés
Vagy a haver az haver marad.. ? semmiképp sem akarsz többet..
2010. máj. 26. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
El tudok képzelni, de ha nem lány nem akarna többet, akkor sem sértődnék meg, és igyekeznék a legjobb barátja maradni.
2010. máj. 26. 17:09
 2/8 anonim ***** válasza:
El, el, de azt hiszem jobb ha így marad.
2010. máj. 26. 17:13
 3/8 A kérdező kommentje:
és adjátok valami jelét,vagy ugyanúgy barátiasan viselkedtek ?
2010. máj. 26. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy el! Nekem is és ugye a legjobb lány haveromnak is volt párja,de aztán köztünk kialakult valami. Vmi több. Aztán én szabad lettem, beleszerettem, elmondani csak aztán mikor ő is szabad lett, és összejöttünk! Azóta is tökéletes minden már a menyasszom lassan 1 éve! 28/f
2010. máj. 26. 17:44
 5/8 A kérdező kommentje:
gratulálok kedves utolsó !! :) :P de mikor(csak) barátok voltatok,te adtad jelét,hogy te járnál is vele,ha lehetőséged adódna ?
2010. máj. 26. 18:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Adtam jelét de inkább már a haverság vége felé komolyabban. A becézgetés az persze mindig ment, de nem léptünk félre az akkori kapcsolatunkból. Olyan testvéries hülyéskedés ment. Az utolsó hónapokban részemről már több volt hülyülésnél. Félve mondtam el h mit érzek, de nem bántam meg. :)
2010. máj. 26. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló: nekem is pontosan így volt! A legjobb barátommal akkor ismerkedtem meg, amikor ő szerelmi bánatban szenvedett, s az én kapcsolatom sem volt fényes. Nagyon szoros barátság és bizalom alakult ki köztünk, és olyan nagyon szerettük egymást, hogy mindig becéztük egymást, de csak szimplán barátilag. Természetesnek vettük azt is, ha azt mondtuk egymásnak, hogy szeretlek. A viselkedése nekem akkor vált furcsává, amikor egyre többet mondta, hogy szeretlek, azt hogy hiányzol, elmaradt a szokásos hugi becézés, és kicsim illetve drágám, angyalom...stb. lett. Gyanús volt, de nem mertem biztonsággal kijelenteni, hogy szerelmes. Aztán egy este sms jött, amiben leírta, mit érez. Ezután jöttünk össze. És ahogy ti is egy éve vagytok jegyben, úgy mi is. :)

Szerintem lehetséges kapcsolat barátok között. Miért is ne lehetne? :)

20/L

2010. máj. 26. 18:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :):) és örülök h összejött nektek :P
2010. máj. 26. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!