Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti melyik lányt választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyik lányt választanátok?

Figyelt kérdés

Szorult helyzetbe kerültem és döntenem kell , nem lehet tovább halogatni.

Van 2 lány akit szeretek, szinte mindkettőt egyformán és egyszerűen nem tudom mi alapján döntsek. Légyszi akinek van tapasztalata akár jó akár rossz segítsen a döntésben.

Röviden a történetem:

3 éve van barátnőm akivel az elején elég veszekedősen alakultak a dolgok de mégis együtt maradtunk. Szépen lassan megszerettem, kialalkult minden. Okos, szép, önálló, ügyes, kedves, szeret stb.. Van rengeteg közös élményünk, szeret a családja is a barátai is.

Időközbe voltak rosszabb időszakok és összehaverkodtam egy másik lánnyal, akivel aztán több is lett közöttünk. Átalakultak a dolgok, ő lett a legjobb barátom, ő tetszett jobban, őt szerettem jobban. (megértőbb volt, odaadóbb, stb..), szexuálisan is jobban vonzott.

Viszont az első lánnyal se birtam azt mondani h legyen vége mert valahogy üres lenne az életem nélküle, az érdekes sztorijai, a kis beszólásai, mind mind hiányoznának. Viszont vele sokkal több a veszekedés és kevésbé passzolunk egymáshoz is, sok a félreértés.

Ettől függetlenül kicsit úgy érzem h őt mint barátot fogadom el jobban, az új lánnyal pedig izzik körülöttünk a levegő. De félek, hogy ez elmúlhat idővel. (bár ekkor is ő lesz a megértőbb, az odaadóbb, akivel jobban el tudok lazulni, viccelődni.) Vele mindenben jól kijövünk és vele csak barátságnak indult, amiből legjobb barátság majd szerelem lett. minden rosszban egymáshoz rohantunk és mindent egymásnak meséltünk el.

A szexuális vonzalom is megvolt kettőnk között az első pillanattól és talán éreztük is h ebből még több lesz, de mivel mindkettőnknek volt párja így csak a haverság alakulhatott ki.

Sokszor ki akartam már mondani, hogy legyen vége és az új lánnyal összejönni, de az egyéb körülmények is mindig beleszóltak.

Most van hol laknom, van családi nyaraló, bár neki kevés a fizuja ezért sok kiadásunkat én fizetem, nyaralásokat stb. De kifejezetten jó körülmények között élünk.

A másik lánnyal 0ról kellene indulni, vagy albérletet fizetni, vagy lakást venni, ahol legalább a felét hitelre kellene és szinte minden költsége az én nyakamba szakadna mert neki is kevés a fizetése és pénze sincs semmi.

Ez nem is lenne gond mert egyedül is ki tudnám fizetni az összes kiadásunkat, elég jól keresek, de azért csak vissza kéne venni a színvonalból (kevesebb utazás, rosszabb autó...)

És attól tartok, hogy pár év után vele is visszább esne a kezdeti nagy szerelem, de az is lehet, hogy nem. A körülmények romlása is rossz irányba befolyásolhatná a kapcsolatunkat akaratunkon kívül is.

Szóval félek a váltástól, de a maradástól is. Hogy esetleg nem leszek boldog a jelenlegiben. Mert azért a mostani sokszor csak azért elviselhető, hogy van mellette a másik aki felvidít sokszor.

Az idő pedig sürget.

2017. szept. 7. 15:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a megoldás nagyon egyszerű. Mindkét lánnyal szakítsd meg a kapcsolatot, majd ha nyugalom lesz a szívedben és lelkedben, tudsz biztosan dönteni. Akár egy harmadik nő mellett, akivel teljes az összhang. Amíg viszont találkozol velük, nem fogsz tudni dönteni, vagy,ha mégis, ott marad a levegőben a "mi lett volna, ha".
2017. szept. 9. 19:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól félsz, hogy ha a másodikat választanád, egy idő után ott is elmúlna a szerelem? Öcsém, hány éves vagy? Igen, ez az élet, a szerelem mindig elmúlik idővel, teljesen mindegy, hogy az elsőt, másodikat, vagy akári mást választasz.
2017. szept. 9. 19:12
 13/18 anonim ***** válasza:

Azon gondolkodnek el hogy melyiket valasztanam magam mellé partnernek egy eletre. Szerelem elmulhat, vagy hullamozhat. Van két példám erre. Egy baratom hat éve van a nojevel, most megint szerelmes. Szüleim 20 éve vannak együtt, apám ismét szerelmes anyámba. Messziről látszik rajta, pedig nem az a romantikus típus.. De nem is más embereken van a lényeg, ez csak egy bizonyíték arra h nen csak a kapcsolatot elején lehet szerelem.

Nyugodj meg picit és merlegelj a csajokon. Melyikkel erzed magad jobban, melyikre tudnál inkább építeni? Melyikkel alapítanal inkább családot?

Ha belegondolsz, személyiségüket, szokásaikat,érdeklődési koruket, külső megjelenesüket belekalkulalva, melyiket szeretnéd az után is hogy elmúlt a rózsaszín köd?

N

2017. szept. 17. 12:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Figyelj van egy ismerős pasim elkezdtünk anno ismerkedni és nem egyeztünk ő ugy nekem teljesen új volt és forditva is .Én neki kemémy dió lettem volna de volt neki képbe egy csaj akit màr régebbről ismert és ősszejöttek jàrtak kb 1évig azt mondtàk hogy nagy szerelem volt rajtak ki fb-ra képet is és vmi miatt szakitottak.Szóval ez is benne lehet a pakliban hogy az uj csajnàl sem működik .Sztem vonulj félre egy időre és kérj időt mindkettötöl .
2017. szept. 18. 10:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Annyit még hogy nyílvân vmi nem működik közöttetek a mostani pàroddal és nem vêletlenül figyelszfel erre az új csajra .Az meg teljesen természetes dolog ha valakivel már évek óta jàrsz és ha egyik napról a màsikra nem lessz nyilvàn hiànyozni fog egy darabig .Ha nem múlik el a hiànyérzet ennêl a lânynàl akkor őt sem igazàn szereted .Akkor is hiànyozni fog vmi a kspcsolatotokbol .Sztem erre figyelj .De ha nem próbàlod meg akkor mindíg is ott lessz hogy mi lett volna ha megpróbàlom és előbb utóbb nem fog nyugodni az érzés .
2017. szept. 18. 10:16
 16/18 anonim ***** válasza:
nem hagy nyugodni a dolog .
2017. szept. 18. 10:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Figyelj az én pàrommal is ingadozó a kapcsolatunk de mikor nem egyeztünk meg összevesztünk én is elkezdtem ismerkedni egy pasival igaz nem taliztunk de jol esett valakivel bedzélni aki megért és nem csak okoskodik.De én akkor jöttem rà hogy még a pasimat szeretem hogy elkezdett hisnyozni és inkàbb megmondtam az uj pasinak hogy akkor ennyi.Ezt neked kell érezni hogy kihez húz a szíved jobban.Lehet hogy a mostani pàroddal nem fog működni a kapcsolat de legalàbb megtudod hogy nem is működött .Ugy meg beleugrani egy uj kapcsolatba hogy friss még a szakítàs sztem nem sok értelme van.Még hiànyozhat a mostani pàrod és ezt az uj kedvesed ugy is megfogja érezni hogy vmi nem stimmel.Sztem csak akkor ugorj bele egy ujabb kapcsolatba ha biztos vagy benne hogy tudod szeretni és màr nem érzel semmit sem a jelenlegi pàrod irànt .
2017. okt. 7. 10:15
 18/18 A kérdező kommentje:

Utolsó azt hiszem a te válaszod áll a legközelebb hozzám és ez alapján fogok cselekedni illetve félig meddig már így is tettem.

Sajnos bárkit választok a másik biztos hiányozni fog. Úgy érzem a 2. lányt jobban szeretem és boldogabb lennék vele, de ha nem zárom le rendesen az 1. vel a dolgokat akkor sose fogom tudni vajon vele helyre tudtuk volna -e hozni.

Így azt látom helyesnek ha vele maradok és megpróbáljuk még 1x és ha nem jön össze akkor elválunk majd csak utána kezdek el mással próbálkozni.

Ettől csak azért félek mert mi van ha ez a verzió lesz és nem találok mást főleg nem olyat akivel annyira jó lenne mint a 2. -al. És ettől a félelemtől vezérelve esetleg mégis az 1essel maradok mégha az nem is lesz túl jó.

2017. okt. 7. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!