Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna vagy velem van baj? Ferjem 30 eves es az anyja ugy puszilgatja es ugy beszel vele mint en a hat honapos fiammal.
Ez ott bukik, hogy sajnos a barátnője sosem fogja úgy szeretni mint a szülei. Legkisebb hibára elhagyja, beszól neki mindenért stb.
biztos dolguk volt utána (gyógyszertár, ilyesmi). vagy csak nem volt komoly baj, és ezért nem hívott. vagy azt hitte, alszol.
ő mit mondott, miért nem keresett utána?
Elég gáz.. miért kell egy 30 évest elkísérni az orvoshoz, a fenekét se kell kitörölni és babusgatni se.
Az anyuka olyan, amilyen - a férjed a hibás darab.
Nem vagyok meny és nem vagyok anyós, tehát teljesen tárgyilagos tudok lenni.
Rohadtul idegesítene, ha BÁRKI belepofázna, vagy nehezményezné, hogy a saját gyerekemet hányszor puszilom meg, vagy az engem, még ha az felnőtt is lett közben és őt ez nem zavarja.
Tehát ez kilőve, lapozzunk!
Elment vele az orvoshoz az anyja?
Na és?
Biztos nem fogott fegyvert a fejéhez, a pasinak is megfelelt, mert terveztek utána egy kedélyes anya-fia programot, amit meg is valósítottak. Egészségükre!
Mi a gondod ezzel?
Hogy nem hívott fel az orvos után?
Miért? Halálos beteg volt és most dőlt el a diagnózis?
Lehet, hogy csak a fülét ment kifújatni, de téged muszáj mindenről máris és azonnal tájékoztatni?
Nem lehet, hogy ragadsz rá, mint a kutyába a bolha, elmartál mellőle már mindenkit és ha csak egy percre is ki akar kapcsolni, akkor már csak az anyja maradt, akivel "bűnözhet" egy ebéd erejéig?
Nem volt kicsit korai az a gyerek ebbe a kapcsolatba?
Ja, tudom! A pasi könyörgött a gyerekért....
"Titeket zavarna vagy velem van baj?"
Igen, veled van a baj! Egyes nők azzal rontják el a kapcsolatukat, hogy azt hiszik a férfi a tulajdonukká vált a kapcsolat által. Nem így van! Annak a férfinak van felmenőágon is családja, azokat is szereti és az egyik legnagyobb hibát azzal tudja elkövetni egy nő, ha azokat fúrja, vagy el akarja szakítani tőlük. Te a legjobb úton jársz kérdező!
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!