Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti láttátok már a barátnőtöket smink nélkül és mennyire volt más?
Sohasem sminkelek :)
Nincs miről beszélni innentől kezdve, mert csak úgy lát :)
28n
Nőként válaszolok.
Szoktam sminkelni napi szinten, de nem ilyen "megváltoztatom az arcom" jelleggel. Full arcos sminkben voltam pl. 2. randin, és párom később azt mondta, mikor már látott full natúrban is, hogy aznap nem volt rajtam smink.
Kb. annyi különbséget szokott észrevenni, hogy sötétebbek a szemem alatti karikák smink nélkül (anyukámtól örököltem, nem azért vannak, mert nem alszom eleget).
A plázacicák és társaik többségég nem akarod smink nélkül látni. Nekem már volt alkalmam (tesi után,lány vagyok).
Viszont az ilyenek és a fiúik nem szoktak Gyakorira járni. Látszólag normális vagy, úgyhogy szerintem nem kell ettől tartanod, lehet alapból még se tetszenének neked az ilyen lányok.
A kérdésre rövid válasz:
Aki állandóan, és sokat sminkel, azon nagyon látszik. Azért felismerhetetlen nem hinném, higy tudna lenni, de láttam már olyan YouTube videót, hogy WOW
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!