Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan varom a bocsanatkerest? Mit tegyek?
Kerdes: mi a tosznak kaptok felnottkent ugy kanapet anyukadektol, hogy nem kerdezik ki rola a velemenyeteket?
Egy kanape eleg feltuno darab es ami anyadeknak tetszik, nem biztos, hogy nektek is (ahogy ez ki is derult).
Egy no szereti maganak berendezni az eletteret. A ferfiak leszoktak ezt szarni. Kenyelmes a kanape? Akkor jo is. Egy nonek ennel tobb kell.
Gondolom nem anyad elott mondta, hogy "ocsmany", igy az alap illemet megtartotta. Az viszont becsulendo, hogy nem nyomta el magaban a gondolatot. Kifejezte neked, hogy ez a kanape egy foskazal. Ettol nem lesz bunko.
A te gyerekes viselkedesed pedig borzaszto. Kivancsi vagyok hany evesek vagytok.
Azért a kérdező védelmében mondom, hogy a barátjának nem így kellett volna reagálnia. Elég bunkó volt. Normálisan is mondhatta volna hogy neki ez nem tetszik és kész. Ízlések és pofonok. Letakarni olyan szempontból jó megoldás, hogy a szülők sem sértődnek meg, ha arról van szó.
Ja és minden kapcsolatban van egy fél aki többször kezdeményezi a békülést. Ez azt jelenti, hogy neki fontosabb a békesség, mint az egoja.
Kérdező, szerintem felejtsd el a történteket, nem olyan nagy dolog hogy rágódj rajta.
"Nem neki kene rosszul ereznie magat es bocsanatot kerni??"
"jovan nem ugy gondolta, meg sajnalja"
A bocsánatkérés megtörtént, te gerjesztetted tovább a feszkót. Miért ő érezze magát rosszul, amiért te hisztizel?
Én is nagyon kiakadtam, amikor az exem anyja berakott egy bútort hozzánk, - részletkérdés, de az én saját lakásom volt.
Ezt hogy képzelitek?
Ennél azért érettebben kezeltem a dolgot, te meg szaladj le anyádról, ha párkapcsolatban élsz - ő meg próbálja ezt elfogadni. (Nálunk se ment)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!